Hogy bírjam ki ezt a napot kaja nélkül?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hihetetlen, de nincs kajám. Külföldön vagyok, a szállodában szünnap van, a konyha zárva, a város messze van, csak két kollégám van itt rajtam kívül, de ők is leléptek erre a két napra. Hogy tudom átverni a gyomrom, vagy valami? Mert nem tudok nem az evésre gondolni.2017. dec. 5. 13:53
1/14 anonim válasza:
Igyál sok vizet, az talán segíthet.
2/14 anonim válasza:
Pizzát se lehet rendelni valahonnan? Vagy valami. ;)
Egyébként nem igazán fogod kibírni szerintem. Én volt már, hogy kibírtam egy egész napig, de nekem mondjuk alapból elég a napi két étkezés általában. És erre is fokozatosan álltam át, nem úgy, hogy egyik nap még ötször ettem, aztán másnap már csak egyszer, vagy egyszer se. Az úgy nem megy szerintem.
3/14 anonim válasza:
Kérj segítséget a szállodai személyzettől. Lehet, hogy zárva van a konyha, de egy szendvicsre valót talán össze tudnak dobni neked. Elképzelhetetlen, hogy ne juss ételhez egy szállodában...
4/14 A kérdező kommentje:
Iszom a vizet folyamatosan, de úgy korog meg fáj a gyomrom, hogy nem igaz. Sajnos nem sok tartalékom van a testemen, és imádok enni, így aztán most eléggé kínlódok. :D :( Nem, ide nem hoznak ki pizzát sajnos.
2017. dec. 5. 13:57
5/14 A kérdező kommentje:
Nincs itt a személyzet, még a recepció is zárva van, a főnökség is lelépett. Majd csak holnap lesznek.
2017. dec. 5. 13:58
6/14 A kérdező kommentje:
Lehet, keresek a YouTube-on hányingerkeltő videókat.
2017. dec. 5. 14:00
7/14 anonim válasza:
Akkor ha nincs ott senki, menj be magad a konyhába és csinálj ételt magadnak!
8/14 anonim válasza:
Hívsz egy taxit és elmész a városba kajáért?
9/14 anonim válasza:
Nem tudsz átugrani a városba venni valami kaját? Vagy a legközelebbi településre?
Kibírni ki lehet, nem fogsz belehalni nyilván, de nem tesz jót.
Ha nincs más mód, akkor igyál sokat , foglald el magad valamilyen izgalmas filmmel vagy sorozattal és este minél hamarabb feküdj le aludni.
10/14 anonim válasza:
Ha van nyugtatód/altatód, akkor vegyél be délután, alszol egy nagyot, reggel meg futás kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!