Hogy bírjam ki cigi nélkül 3 napig?
Akkor elég egyszerűen, mert nincs csábítás...
Nézd, nem tudom, neked fizikailag mennyire problémás ez, van, aki simán akaraterőből elhagyja örökre, van, aki megszenvedi, mert idegesebb lesz meg ilyenek...
Nem tudom, de ha 3 napot kibírsz, akkor utána már kár rágyújtani, mert akkor heteket, hónapokat is kibírsz nèlküle.
Gondolj arra, hogy most azèrt izzad a tenyered, mert nem gyújthatsz rá, vagy azèrt, hogy rágyújthass, hogy okod legyen rá? Ne hagyd, hogy a nikotin átverjen.
Csikkezzél tarhálj kunyizz. Kérj kölcsön pénzt.
Én rá se szoktam most vettem iphone-t 4 órás fizetésemből... Mivel nem iszom nem cigizek, bár jogsim nincs de hogy ne álljon üresen a garázs veszek egy kocsit abból a pénzből amit nem cigire költök. Talán ez ösztönöz. Nem mondom azt hogy az árából vehetnél egy kocsit mert nekem miért nincs én veszek az árából egy kocsit. :) Rengeteg cigis haver megpukkan az irígységtől amit én költök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!