Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy bírjam ki cigi nélkül 3...

Hogy bírjam ki cigi nélkül 3 napig?

Figyelt kérdés
Erős dohányos vagyok,csak szerdán kapok fizetést,és elfogyott a cigim :(
2017. jún. 3. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elég egyszerűen, mert nincs csábítás...

Nézd, nem tudom, neked fizikailag mennyire problémás ez, van, aki simán akaraterőből elhagyja örökre, van, aki megszenvedi, mert idegesebb lesz meg ilyenek...

2017. jún. 3. 15:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát pont a testi része gond,mert izzad a tenyerem,minden bajom van ha 1 napig nem gyújtok rá..
2017. jún. 3. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen kevés a fizetésed, hogy a hónap végére ennyi sem marad, akkor itt az ideje leszokni, egy csomót spórolhatsz vele
2017. jún. 3. 16:04
 4/10 A kérdező kommentje:
jó ötlet,csak nem tudom hogy szokjak le sajnos..
2017. jún. 3. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
elhatározás kérdése. A nagynéném 65 éven át erősen dohányzott, aztán fél éve úgy döntött, hogy elég volt, azóta se gyújtott rá.
2017. jún. 3. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Szokták mondani, hogy ha le akarnál szokni, az már félsiker. Sokszor az elhatározás a legnehezebb. Az ember nem akar lemondani a függőség tárgyáról, mert úgy érzi, hogy kap tőle valami pluszt, segítséget az életben, bizonyos helyzetekben. Arra kell rájönni, hogy te mit kapsz a cigitől, majd felismerni, hogy az illúzió. Ebben segíthet Allen Carr EASYWAY módszere, könyve. Több millióan szoktak le a cigiről vele (köztük ő maga is, 30 évig volt napi 100 szálas láncdohányos).
2017. jún. 3. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ha 3 napot kibírsz, akkor utána már kár rágyújtani, mert akkor heteket, hónapokat is kibírsz nèlküle.

Gondolj arra, hogy most azèrt izzad a tenyered, mert nem gyújthatsz rá, vagy azèrt, hogy rágyújthass, hogy okod legyen rá? Ne hagyd, hogy a nikotin átverjen.

2017. jún. 3. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Csikkezzél tarhálj kunyizz. Kérj kölcsön pénzt.

Én rá se szoktam most vettem iphone-t 4 órás fizetésemből... Mivel nem iszom nem cigizek, bár jogsim nincs de hogy ne álljon üresen a garázs veszek egy kocsit abból a pénzből amit nem cigire költök. Talán ez ösztönöz. Nem mondom azt hogy az árából vehetnél egy kocsit mert nekem miért nincs én veszek az árából egy kocsit. :) Rengeteg cigis haver megpukkan az irígységtől amit én költök. :)

2017. jún. 4. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Sikerült?:)
2017. jún. 7. 15:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést,nem sikerült :D Addig mentem,míg tudtam kölcsönkérni pénzt,így tudtam venni cigit,így is fele annyit szívtam ebben a néhány napban,már tiszta ideg voltam ettől is :)
2017. jún. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!