Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan bírjam ki dohányzás...

Hogyan bírjam ki dohányzás nélkül az iskolaidőt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A nyáron nagyon rászoktam a dohányzásra, így napi 2 doboz cigarettát szívok el.A kérdés az hogyan tudnék cigizni iskolaidőben? Aki hasonló helyzetben van írja le az ötleteit. Nem kérek "szokj le" válaszokat. Köszönöm. 16/F

2016. aug. 29. 02:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem kérsz "szokj le" választ, akkor elégedj meg a "hamarosan megdöglesz" típusú válaszokkal.

Remélem mást nem kínálgatsz, főleg nem nálad fiatalabbakat, mert akkor még azt is kívánom, hogy törjék szilánkosra a kezed.

Kétszer.

Hetente.

2016. aug. 29. 03:41
 2/14 donmogyoróscsirke ***** válasza:
77%
Nem kötelező leszokni, de a legjobb indulattal mondom, hogy a legalább a napi 2 dobozt próbáld csökkenteni, a saját érdekedben. Vagy megfogadod, vagy nem. Iskolaidőben pedig (feltételezem még gimis vagy) suli előtt és suli után tudsz csak. (Legalább is minket anno pl sima szünetekben nem engedtek ki, és arra kijelölt hely sem volt sulin belül.)
2016. aug. 29. 04:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért az érdekelne, hogy egy kamasznak honnan van havi 60 ezer forintja cigire...

Hogy választ is kapj: Mi anno suliban, koleszban a wc-n szívtuk...

Tudom, nem kérsz olyan választ, hogy szokj le... Én idén tettem le, 27 év dohányzás után. Hidd el, most könnyebb leraknod, mint évtizedek múlva.

2016. aug. 29. 06:22
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Úgy, mint bármikor máskor: előveszed, meggyújtod, elszívod.

Mindössze csak annyi lesz az ára, hogy kirúgnak, ha egy kicsit is jobb suli, ahova jársz.

Megéri? Bár, akinek az élete se olyan fontos, az nyilván szarik rá, hogy járhat-e iskolába, és hogy milyenbe... Csak tudnám, hogy akkor minek vetted el a helyet valaki más elől, aki boldog lett volna, ha felveszik oda.

2016. aug. 29. 09:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is dohányzó vagyok -ugyanennyi idős mint te- és szerintem nincs mit tenni, szívol előtte, aztán ha vége utána. :D Nálunk amúgy leghamarabb a 12:30-as szünetben engednek ki.
2016. aug. 29. 12:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Próbáld elterelni a gondolataidat.
2016. aug. 29. 14:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen iskolába jársz,mennyire veszik szigorúan,nálunk pl sehogy sem lehetne kimenni.

Egyébként szerintem ki lehet bírni,én 18 vagyok,kimehetnék két szünetben ha akarnék,de általában kibírom.

2016. aug. 29. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ugyanabban a cipőben vagyok mint te, csak nem a nyáron kezdtem el cigizni. Először is nem muszály de szerintem jó lenne levinni 1-1,5 dobozra, szívj erősebbet és akkor nem fogsz pangani olyan hamar :) Én középiskolába járok, nálunk úgy van, hogy cigizhetünk a wc-ben, tanár nagyon ritkán van ott, és a 6. óra után ki lehet menni a suli elé cigizni. De ez iskolafüggő sajnos lehet, hogy nálatok szigorúbbak. Csináld azt ha nem így van, hogy reggel mielőtt bemennél a suliba elszívsz 2 szál cigit, és megpróbálod kibírni a végéig :((
2016. aug. 29. 20:06
 9/14 anonim válasza:

Öhöm, öhöm... A világ legidősebb embere 145 éves és fiatal kora óta dohányzik.

Amúgy nem attól fog leszokni, mert itt valaki(k) ezt írják.

Üdv, Egy nem dohányos

2016. aug. 29. 22:24
 10/14 anonim válasza:

Osztálytársaim a WC-n szoktak(ablakon) utána dezodor és száj spray. De megütheted a bokád ha valaki odamegy.

Off: Ha pinát akarsz dzokj le :D ezt megtanultam :D

2016. aug. 29. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!