Hogyan bírjam ki dohányzás nélkül az iskolaidőt? (Többi lent)
Ha nem kérsz "szokj le" választ, akkor elégedj meg a "hamarosan megdöglesz" típusú válaszokkal.
Remélem mást nem kínálgatsz, főleg nem nálad fiatalabbakat, mert akkor még azt is kívánom, hogy törjék szilánkosra a kezed.
Kétszer.
Hetente.
Azért az érdekelne, hogy egy kamasznak honnan van havi 60 ezer forintja cigire...
Hogy választ is kapj: Mi anno suliban, koleszban a wc-n szívtuk...
Tudom, nem kérsz olyan választ, hogy szokj le... Én idén tettem le, 27 év dohányzás után. Hidd el, most könnyebb leraknod, mint évtizedek múlva.
Úgy, mint bármikor máskor: előveszed, meggyújtod, elszívod.
Mindössze csak annyi lesz az ára, hogy kirúgnak, ha egy kicsit is jobb suli, ahova jársz.
Megéri? Bár, akinek az élete se olyan fontos, az nyilván szarik rá, hogy járhat-e iskolába, és hogy milyenbe... Csak tudnám, hogy akkor minek vetted el a helyet valaki más elől, aki boldog lett volna, ha felveszik oda.
Attól függ milyen iskolába jársz,mennyire veszik szigorúan,nálunk pl sehogy sem lehetne kimenni.
Egyébként szerintem ki lehet bírni,én 18 vagyok,kimehetnék két szünetben ha akarnék,de általában kibírom.
Öhöm, öhöm... A világ legidősebb embere 145 éves és fiatal kora óta dohányzik.
Amúgy nem attól fog leszokni, mert itt valaki(k) ezt írják.
Üdv, Egy nem dohányos
Osztálytársaim a WC-n szoktak(ablakon) utána dezodor és száj spray. De megütheted a bokád ha valaki odamegy.
Off: Ha pinát akarsz dzokj le :D ezt megtanultam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!