Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan bírjam ki dohányzás...

Hogyan bírjam ki dohányzás nélkül az iskolaidőt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A nyáron nagyon rászoktam a dohányzásra, így napi 2 doboz cigarettát szívok el.A kérdés az hogyan tudnék cigizni iskolaidőben? Aki hasonló helyzetben van írja le az ötleteit. Nem kérek "szokj le" válaszokat. Köszönöm. 16/F

2016. aug. 29. 02:48
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én suli előtt mindig kettőt szívok el..Emlékszem mikor 3. órában nagyon megkívántam a cigit ( pangtam ) A WC-ben szívtuk haverokkal.Volt mikor Suli mögött, Ahol az ügyeletes tanár meglátott.De baj nem lett belőle. De mondta ha mégegyszer ilyen lesz kicsapnak.. Szóval szerintem ahogy már leírták mások is..Suli előtt..Suli után.Ha sok órád van, Suli előtt többet. :)
2016. aug. 30. 01:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Suli előtt szívj el 2-3-at.

És minden szünetben menj ki, de ennek lehet azért ára.

Akár az is, hogy kirúgnak...

2016. aug. 30. 21:27
 13/14 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok és én is cigizek. Nos igazából marha egyszerű, azt a két dobozt bebeszéled magadnak és nem elvonás miatt cigizel hanem mert kedved van hozzá. Én 1.5 hónapot dolgoztam a nyáron, és igen, unalmamban betöltöttem és elszívtam reggeltől lefekvésig kb egy dobozt, de amióta vége a munkának a megszokott 6-7 szálamat szívom naponta, és suliban meg nem kell foglalkozni a cigivel és nem fogsz pangani. 17/F
2016. szept. 1. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Amúgy én minden reggel feltankolom magam négy szállal, akkor kibírom a 6-7 órát majd suli után pár és ennyi arra a napra.
2016. szept. 1. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!