Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak? Egyre nehezebb...

Mit csináljak? Egyre nehezebb tartanom magam a rendes étkezésekhez/ételekhez.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nagyjából 1-1,5 éve eszem rendes kajákat. Házi kosztok, nem gyorséttermi kaja, fornetti. Ritkábban szoktam enni mekis kaját, vagy KFC-t. Havi 1-2 alkalommal, vagy gyors levest/tésztát, de azt is viszonylag ritkán. De mostanság egyre jobban vonz az, hogy visszaálljak a régi étkezési szokásaimhoz, ami nem lenne túl jó döntés. De nagyon vonz, hogy az ilyen finom, zsíros kajákat magamba tömjem. Kinek mi segített ezt a sóvárgást leküzdeni?

2023. jan. 8. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Én amit látok az az, hogy sokan azt hiszik hogy attól lesz egészséges valami, hogy íztelen, célszerű lenne fűszereket használnod és olyan ételeket készítened amik finomabbak.

Én pl oda jutottam hogy nem szeretem a gyorskajáldás ételeket, inkább elkészítem magamnak az indiai jellegű kajáimat ami tele van zöldséggel, de ennek ellenére finom és laktató

2023. jan. 8. 23:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Engedélyezd magadnak max. heti 1x, az még éppen belefér.
2023. jan. 9. 10:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Szoktam magamnak főzni, finomak/egészséges is, de az inkább ebédre való, és általában este 10-kor van az az érzésem, hogy most ennék valamit. Az általában valami tészta, vagy ugyanúgy valami gyors kaját kívánok.
2023. jan. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!