10 hónapos lányom sokkal kevesebbet eszik, kihagy étkezéseket újabban, mit csináljak?
Szia. Lányom kezdetektől rossz evő volt. Most inkább nem írom le a történetet mert már unom magam.
A fogak miatt akár hetekig is ehetnek kevesebbet a babák.
Másik ok pedig, hogy 10 hónaposan már nem "érnek rá" enni. Sokkal érdekesebb dolgok is vannak mint az evés. Én lányom 2 perc alatt megunja az etetést és rángatózik az etetőszékben (11 hónapos). Komoly feladat számomra, hogy lekössem a figyelmét, elszórakoztassam. Ez van:S
Amúgy mennyit eszik a lányod? Hízik? Ha igen mennyit havonta? Anyatejes?
3-as válaszló vagyok. Én végigaggódtam az elmúlt 11 hónapot evés ügyileg. Bár már csillapodott az aggódásom..doki 100% elmondta, hogy tudják a babák mennyire van szükségük. Néha még kiborul nálam a bili..ilyenkor pityergek egyet, férjem vigasztal és tovább lépek. Mindenesetre ha jókedvű a lányod, mozgékony, látszólag kiegyensúlyozott, akkor szerintem ne aggódj..lehet, hogy tényleg csak egy múló hóbort ez a nemevés.:)
Próbáltad már úgy etetni, hogy közben valami játékot adsz a kezébe? Én az etetőszék tálcájára rakok mindig játékot, és magyarázok a lányomnak mert különben képes kiugrani az etetőszékből:P
Előző válaszoló vagyok megint. Én lányom soha nem evett 200g-nál többet:) Valamikor 120g elég neki van amikor megeszi a 200-at. Normál testsúlyú 9200g..szóval nem vékony de nem is dagi. Még az jutott eszembe, hogy lehet elkezdett válogatni a lányod. Ilyen korban szokták elkezdeni..Én lányom is így van ezzel..ami nem annyira ízlik neki abból nem eszik meg olyan sokat. És még annyit, hogy a lányom is hagyott ki étkezést nem is 1x.
Inni mennyit iszik naponta a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!