Más is szeretne kövér lenni?
Az évek során rájöttem, hogy imádok enni, és imádom nézni ahogy nő és egyre jobban lóg a hasam. Egyszer nagyon szeretnék kövér lenni, máskor pedig arra vágyok, hogy szép kockás hasam legyen. Ez ilyen folyamatos harcot szít bennem.
Egyrészt jól esne dagivá zabálni magam, hogy bizonyos dolgok nehézséget okozzanak, másrészt pedig szeretek jól, divatosan öltözködni és így párkapcsolatot is nehezebb találni.
Jelenleg 90kg körül lehetek 180cm mellé, kövérebb, mint a többiek, de nem a vészes kategória. (19/F)
Valaki van még így?
26 éves sràc vagyok. Komolyabban 3 éve kezdtem el hìzni, igazàn nagy célokkal. Akkor 108kg voltam, most pedig màr 175 körül, és nagyon nagy célom elérni a 200-at àprilis elejére. A magassàgom 173cm.
Ezeket a furcsa kettősségeket én is megéltem koràbban, de valójàban ez nàlam màr kisgyerekként, mindössze 8 évesen megmutatkozott. Màr akkor éreztem egyfajta megmagyaràzhatatlan vàgyat az irànt, hogy kövér legyek és pocakot növesszek.
Egy bizonyos szintig ez össze is jött, de az még csak enyhe túlsúly volt. Ez az egész középiskolàban is elkìsért természetesen, és hol jobban, hol kevésbé adtam àt magam neki. Végül aztàn 23 évesen, 2019 nyaràn elhatàroztam, hogy valóra vàltom ezt az àlmot, és azóta is hìzom, és még jó sokat szeretnék hìzni, és jó masszìvan kövér akarok lenni!
Ha gondolod ìrj, beszélgethetünk erről, segìthetek is akàr helyretenni ezt az egészet magadban.
Én az elmúlt pár évben híztam meg, ugyan szándékosság nem volt mögötte és nem izgat fel a súlyom, de nem olyan jó buli azt alátámaszthatom. Amit ajánlani tudok, ha mégis ilyenre adnád fejed, hogy kezdj el edzeni mellette, lehetőleg súlyzós edzést folytass és ha hízol a felesleg mellett legyen izom is, mert kevésbé fogod érezni az élettani hatását az elhízásnak, nem lustulsz el, fogsz tudni mozogni és ha visszafogynál is valamivel egyszerűbb lesz. Plusz esztétikusabb egy fejlettebb izomzattal rendelkező emberen akár +15 kiló mint egy alapból vékonyan (szerintem).
Nálam az étrend ment félre, az edzést nem hagytam abba, súlyemelek heti 4-5 alkalommal mai napig, de pár év alatt kb 95 kilóról (7% testzsír és kocka has) felhíztam 125-130 köré. A plusz súlyban benne van az izom is amit magamra szedtem, de persze nagy része azért így is felesleg. Én igazából enni szeretek, ennek pedig (ebben a mértékben) az az eredménye hogy hízom, ezt viszont valamennyire el tudom fogadni/együtt tudok ezzel élni. Viszont amit a 12-es írt az elég ijesztő és nagyon sok egészségügyi problémát okoz, egyáltalán nem tartom követendő példának és voltam a jelenlegi súlyomnál kb. egy 10 kilóval több, és én már azt is soknak éreztem, nem hogy 175 és 200.
Ha gondolod írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!