Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Varamdos vagyok es annyira...

Varamdos vagyok es annyira nem eszek hogy mar felek hogy valami bajom lesz??

Figyelt kérdés

14 Hetes varanos vagyok, es annyira nem tudok enni,hogy mar felek rosszul leszek enis es a babam is...le van toltve nekem kaloriaszamlalo,azzal probalom merni,mindennap 500-800 kozott van mar kb 2,5hete... olvastam a babamnak kb 300 kcal kell (nemtudom jol emlekszem-e)

Mit tudnek tenni? mar nem birom de semmi etvagyam nincs pedig ehes vagyok,ehezek!Akar komaba is eshetek ilyen keves etelmennyisegnel ilyen sok ideig?

2022. dec. 25. 22:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Helyesirasert bocsanat,remeg a kezem
2022. dec. 25. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem eszel? Émelyegsz? Hánysz?

A gondozó orvos vagy védőnő mit mond? Vitaminokat szedsz?

2022. dec. 25. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Párod, valaki van melletted? Nekem az segített, hogy más készítette el az ételt, úgy meg tudtam enni.

Emellett mihamarabb orvossal kéne konzultálnod. Holnapután felhívod a háziorvost, de ha tényleg már remegsz, akkor most konzultálj az orvosi ügyelettel.

Egészséges anyagcserével nem fogsz kómába esni. A szervezet felhasználja a raktározott zsírt, hogy életben maradjon, ez a folyamat a ketózis, de nem tudjuk, nem árt-e a babának. Nincs rá tudományos kutatás. Beteg anyagcserével viszont tényleg baj lehet.

2022. dec. 25. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, enni kell, pont.

Ha szrul vagy, akkor is. Ha eseleg étkezési zavaros vagy, akkor meg nem kell babát vállalni, míg nem gyógyulsz meg.

2022. dec. 26. 12:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!