15 évig vegán voltam, szeretném befejezni, de nem tudok hagyományos ételeket enni?
15 év után szeretnék véget vetni a vegán életmódnak.
Körülbelül 2 éve szenvedek ezzel és nem sikerül, a helyettesítő termékeket már nem tudom megenni, a hagyományosakat még mindig nem. A tejtermék úgy ahogy megy.
Fogalmam sincs mit tegyek.
Édességen, rágcsákon élek, néha főzök, de nem túl változatos és tápanyagdús ételeket, inkább amit gond nélkül meg tudok enni. (Pl. paradicsomos, krumplis tészta, levesek)
Szerintem a kérdés kitalált, nem valós.
Egyrészt ha valaki 15 évig vegán, annak eszébe sem jut átállni állatok fogyasztására, másrészt eddig sem helyettesítö termekéket fogyasztott volna, márcsak azért sem, mert ezeket csak pár éve lehet egyáltalák kapni.
Ha valaki 15 évig vegán módon étkezett volna, annak nem csak "édesség, rágcsa meg krumplistészta jut eszébe vegán ételként.
2#
Csirkemell sem megy. Még csak húsleves sem, hús nélkül.
Persze, rengeteg olyan dolgot ettem és eszem, ami eleve vegán. A helyettesítő termékek csak nagyon kis százalékát tették ki az étkezésemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!