Van valami gyógyszer amitől lehet hízni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 17éves fiú vagyok 175cm magas és csak 58kg :( hízni szeretnék mert undorodom magamtól. Már mindent megpróbáltam tömegnövelők, olyan étrend amí hízásra van szó szerint mindent(számoltam a kalóriákat is) megpróbáltam ezt a “dirty bulkingot” is amikor össze vissza eszek mindent ami csak van de még így sem sikerült. Csak 6kg jött fel több mint egy év alatt. Rendszeresen sportolok és gyors az anyagcserém és ez itt a probléma én szerintem. Valaki tudna javasolni valamit? Nagyon fontos lenne. Legyen az akármi én beszedem csak tudjak végre hízni. Köszi előre is2022. dec. 11. 19:56
11/11 anonim válasza:
Én 3500zal tudtam felmenni 80 kilóig. 3000 valóban kevés ha amúgy is nehezen hízol és még sportolsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!