Tudnátok valamien vitamint vagy esetleg gyógyszert amitől hizni tudnék?
rólam
19 éves vagyok
155cm
39 kiló válaszokat előre is köszönöm. Amit (NÉMETORSZÁGBAN ) tudok beszerezni
Esetleg valamien étrendted tudnátok ajánlani ??plusz minden napi kalória amit megeszek 5667 ebből
Zsír239g
Fehérje 112g
Szénhidrát 446g
Szia!
Nagyon nagyon hasonló paramétereim vannak. Én is 155 cm vagyok. Voltam fénykoromban 42 kiló, azt imádtam nagyon jó alakom volt. Azt úgy értem el, hogy nagyon jókat ettem és edzettem mellette.
Aztán a Covid után nagyon stresszeltem ami a hasamra ment és nagyon lefogytam.. Mai napig abból kaparom vissza magam, most 38 vagyok, voltam több szerintem, de most újra 2 hétig stresszben voltam. Rám így hat sajna.
Azt csináld amúgy, hogy kalória kalkulátor: alap kalóriaszükségletet megnézed pl neked is olyan 1500 szerintem, és ennél 3-400-al egyél többet. Ez egészségesen tartható és kb heti fél kg hízás. HA ez már rendesen megy, nekiállhatsz súlyzós edzésnek nekem az nagyon nagyon segített. Most én is újra kezdem, meg kell tanulnom lesz@rni a stresszt, mert ez egy ördögi kör amúgy vékonyaknak.
Írj, hogy állsz majd :D szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!