Mandulaim be vannak dagadva, de annyira hogy csomot erzek a torkomba, hanyinger is kiseri voltam dokinal kaptam gyogyszert ra szedem is, de egyre roszabb. Tudnatok segiteni?
Tudnatok nekem olyan praktikakat irni,ami segithetne lehuzni a duzzanatot a mandulamrol,hogy ez a.megfulladok erzes legalabb eltundjon.????.
Van egy 11hos kislanyom vele is kell torodnom..
Nagyon koszonom,aki valaszol nekem😣
A saját erdekedben menj vissza a fül orr gegeszhez azonnal, minél hamarabb.
Vannak nyugtató cukorkák, pl dorithricin vény nélkül kapható, zsibbasztó cukor.
De valószínű komolyabb kell, amit úgyis orvos írhat fel.. Illetve jó dokumentálni, hogyha esetleg a kivétel mellett döntenek.
A sós vizes öblögetést sokan, ajánlják, de ha gyulladt, szerintem inkább lesz fájdalmas
Ha az antibiotikum nem segít akkor vírusos eredetű a dolog, valószínű mononukleózis ha ennyire rosszabbodik. Bár egy kicsit idős vagy hozzá, de gyanús nagyon. Fehér lepedék van rajta?
Bár ritkán, de konkrétan tényleg meg lehet fulladni a mandulától. Ezért ilyen esetben egyhetes kortikoszteroid kúrát ír fel az orvos, ami a betegséget nem gyógyítja, de a duzzanatot leviszi. Menj vissza.
Nincs rajta semmi..
Igen eleg bajos,viszont azt mondta a dr.no megfulladni nem lehet,mert az orrunkon kapunk levegot..Megyek szerdan es kerem a beutalot.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!