Van valami gyógyszer amitől lehet hízni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 17éves fiú vagyok 175cm magas és csak 58kg :( hízni szeretnék mert undorodom magamtól. Már mindent megpróbáltam tömegnövelők, olyan étrend amí hízásra van szó szerint mindent(számoltam a kalóriákat is) megpróbáltam ezt a “dirty bulkingot” is amikor össze vissza eszek mindent ami csak van de még így sem sikerült. Csak 6kg jött fel több mint egy év alatt. Rendszeresen sportolok és gyors az anyagcserém és ez itt a probléma én szerintem. Valaki tudna javasolni valamit? Nagyon fontos lenne. Legyen az akármi én beszedem csak tudjak végre hízni. Köszi előre is2022. dec. 11. 19:56
1/11 anonim válasza:
Egyél egészséges házi kajákat azzal nem lehet baj, majd egyszer lehet erősödsz.
DE ne hízz csak, izmosodj.
2/11 anonim válasza:
Nekem a B vitamin komplex hozta meg az étvágyam.
3/11 A kérdező kommentje:
#1 52kg voltam rendszeres edzéssel tömegnövelőkkel és mindennel 6kg izom jött fel rám (semmi zsír nagyon szálkás vagyok) ez több mint egy év alatt. De mostmár az sem zavar ha legalább egy 2kiló zsír rám jön. Nagyon nem vagyok magammal megelégedve így
2022. dec. 11. 20:09
4/11 anonim válasza:
Írtam volna, hogy a fogamzásgátló tabletta, de mivel fiú vagy, így ez nem opció! :)
A B-vitamin, cukros ételek, ízfokozók növelik az étvágyadat..
5/11 anonim válasza:
Én is ektomorf alkat vagyok és kondizok. Nekem ilyen egy nap: reggeli rántotta, magvas zsömle, zöldségek, vagy fehérjeturmix zabbal, banánnal, ebéd bármi, értsd pl. rántott hús rizzsel, pörkölt, lazac édesburgonyával, lényeg hogy kalóriadús és fehérjében gazdag legyen. Délután melegszendvics, gyümölcsök, vacsorára pl. túróstészta. Igazából kb. mindegy, mit eszel, csak egyél jó sokat. Nekem így sikerült kondizás mellett izmosodni, hízni.
6/11 anonim válasza:
A csontjaid már nemigen lesznek vastagabbak, ilyennek kell elfogadnod magad. némi izom mehet fel persze, de az izomzat nem olyan nagy térfogatú, tehát így is, úgy is vékony leszel. Max. tömöríteni tudod a csontjaidat, de ettől még nem fogsz vastagodni, csak súlyra több leszel. Egyél rengeteg kalciumtartalmú ételt, súlyzózz és fuss.
7/11 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz, ha tömegelés alatt nem jött fel zsír. Olyan nincs, hogy tiszta izmot építesz, minden képpen jön fel zsír. Egyszerűen arról van szó, hogy nem eszel eleget.
8/11 anonim válasza:
Mennyi kalóriát ettél tömegelés alatt?
9/11 A kérdező kommentje:
2700-3000kcal naponta
2022. dec. 12. 00:05
10/11 anonim válasza:
Annyi kevés. Én, mikor fiatalabb voltam egy grammot sem híztam, hiába ettem 2500 kalória körül. Nő létemre, nulla izommal. Manapság ezt nem mondhatom el magamról, most már hízékonnyá váltam. Te izmosabb (legalábbis tőlem izmosabb) férfi létedre ettől több kalóriát használsz fel akkor is, ha nem mozogsz semmit. A súlyzózással, vagy amilyen testmozgást épp csináltál, meg a szervezeted simán felhasználta azt a némi kis pluszkalóriát, tehát azt le is mozogtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!