Ki az aki szeret és tud is enni?
Persze ha valakinek nagy az étvágya akkor egész évben igaz rá, de talán most hogy jön a karácsonyi időszak még aktuálisabb a téma.
Mi volt a legnagyobb adag amit sikerült elfogyasztani? Van esetleg evéssel kapcsolatos “vicces”/érdekes, nem mindennapi sztorid?
Kort, nemet és súlyt írjatok:)!
Nekem csak néha van ilyen, főleg mikor kemény fizikai munkákat végzek. Egyszer megettem egy méteres pizzát, mindenki csak nézett :)
38-F-75
Barátommal egymás után kétszer is elmentünk a trófeába enni, mert különben rajtunk maradtak volna a kuponok. Úgy ettem én is meg ő is mindkét nap mintha muszáj lett volna.
Mondjuk a barátomra jobban igaz, hogy tud enni, ennek meg is lett az eredménye az elmúlt 2 évben. Mindig is izmos volt de kicsit nagyobb darab, mostanra viszont már pocakosabb típus. Nem olyan rég volt hogy elmentünk a mekibe, ő rendelt magának 1 dupla bigmac menüt, 3 extra sajtburgert krumplival meg még nuggetseket. Az egy dolog hogy mind megette, de utána 2 órával már vacsoráztunk :D.
A vicces sztori alatt nem tudom mire gondolsz pontosan, de az nyáron megtörtént, hogy elmentünk társasággal balatonra egy házba és az egyik nap konkrétan evéssel ment szinte el, a barátom meg este amikor egyszer leült az asztalhoz, telibe szét szakadt az inge a hasán. De szerencsére ő is csak nevetett a dolgon, és nem lett ettől rossz kedve.
F/28 (a barátom is)
Nekem nem igy van nagy etvagyam, hogy Guiness rekord.
Vekonyabb no vagyok, imadok enni. Egyulto helyemben nem eszem sokat, de arrol vagyok hires, hogy etkezes utan korulnezek, repetazom, csipegetek, valahogy egesz nap ugy nezek ki, mint egy mokus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!