Fiuk ti mit gondoltok egy olyan lányfol aki szeret enni és jo izűen eszik. Azt az adagot amit letesznek elé megeszi (eszik nem zabál)?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 12:24
1/11 anonim válasza:
Egészségére. :)
Bár ha hízékony és az nem izgatja, akkor az annyira nem jó.
2/11 A kérdező kommentje:
Oké..köszi a választ :)
2015. júl. 17. 12:58
4/11 A kérdező kommentje:
Mert pl.nagyon sok olyat hallottam hogy nem szép az ha egy lány/nő sokat eszik
2015. júl. 17. 13:13
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszik az ha egy lány szeret enni és megeszik mindent amit kínálnak vagy kitesznek neki.
7/11 anonim válasza:
Az emberek sok butaságot beszélnek. Semmi problémát nem látok abban, ha egy lánynak van étvágya s nyilván az ő teste is igényel tápanyagot...
Agyament gondolat, hogy egy nőnek csak csipegetni kell...
8/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek melyik a jobb ha egy lány olyan sovány hogy kilátszik pl a bordája vagy a gerince vagy pedig ha több husi van rajta??
2015. júl. 17. 23:19
9/11 anonim válasza:
Az a jó, ha karcsú és finoman izmos :) Az izmok adják a test szép formáját. A pálcika vagy virsli karok annyira nem szépek. Valamennyi izom kell, nyilván nem csak esztétikai szempontból, egy lány se legyen harmatgyenge, az élethez kell némi fizikai erő is.
Persze van, akinek a csontsoványak tetszenek (ez azért ritka, inkább egyes lányok gondolják, hogy az jó), s van, akinek a teltek... Az utóbbiak is lehetnek szexik, láttam már olyat, pedig tényleg a karcsúság jön be.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2015. júl. 18. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!