Az ételt amit nem szeret az ember hogyan lehet még szeretni?
Kérdés, mit értesz étel alatt - pl paprikás krumplit, vagy a krumplit egyáltalán vagy zöldségféléket.
Elvileg más módon elkészítve lehetséges, hogy ízleni fog, de nem biztos,
Igen, lehet trukkozni az elkeszites modjaval. En pl annyira nem szeretem a majat, de a baconbe tekert, sutoben sult majat krumplipurevel megeszem, szeretem. De csak igy es szigoruan krumplival, mas korettel mar nem jo :D
A brokkolit se eszem meg mondjuk siman parolva, de rakott etelkent, valami rizses-zoldseges-husos cuccban megeszem.
A gombat se szeretem kulonosebben, de az anyosom altal keszitett gombas szoszt hus melle viszont imadom es csak azt.
Egyebkent marhahust, pulykat, nyulat, kacsat, libat semmilyen formaban nem fogyasztok, ezeket sose sikerult megszeretnem, disznot is csak daralthuskent, rakott etelekben es chilis babban eszem meg, mashogy nem.
Szovak vannak ilyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!