Van itt olyan aki hízókúrázik? És szeret hizni, azt nezni ahogy növekszik a teste?
Figyelt kérdés
En ilyen vagyok, szivesen beszélgetnek meg ilyen emberekkel
20/L és 100 kg
2021. máj. 12. 11:21
1/10 anonim válasza:
Remélem tisztában is vagy tetted lehetséges következményeivel. Pl. egészségkárosodás, szívroham, korai halál, sok betegség...stb.
Ha igen, akkor remélem azt is tudod, hogy öngyilkosság, amit csinálsz. Ennyire nem szeretnél élni?
2/10 anonim válasza:
Szerintem nézd meg párszor az "Élet 250 kiló felett" című műsort, aztán majd rádöbbensz 🤷♂️
4/10 anonim válasza:
Jó hülyeség lehet. Én inkább elszörnyednék azon, hogy hízom.
5/10 anonim válasza:
Normális ember ennek nem örül. Te is beteg leszel testileg is hamarosan. ( Az agyad már az.)
7/10 anonim válasza:
Húha az ilyen pasik irhatnanak nekem imádom őket 😊😁 dagi macik forever
8/10 anonim válasza:
Igen, én végre 49,8 kg vagyok, nem 35.
Te viszont beteg vagy mentálisan.
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. :) 20/F, 100 kg.
10/10 anonim válasza:
Szia. Én ilyen vagyok. Ha gondolod írj rám beszélgessünk. 22/L és nagyjából 115-120kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!