Terhesség alatt baj, ha a rántott karfiolban/brokkoliban marad nyers tojás?
Előre bocsátom, nem kamu kérdés, nem hülyéskedni akarok!
Ugyebár a rántott karfiolba és brokkoliba rántás során belefolyik a tojás, és van, hogy nem sül át rendesen, és marad benne nyers/félig nyers tojás.
Ez gond lehet? Vagy éri annyi hő, hogy nem gond?
Nem okoz bajt
De én mindig átsütöm mert gusztustalan, ha nem..
Kisebb lángon, lassan sütöm aranybarnára
Már körülbelül 3 darabot elfogyasztottam, mire észrevettem, hogy belül nyers a tojás, mert az ízén nem tűnt fel.
Nem ettem tovább.
11
Ha folyik a tojás méltàn feltételezhető, hogy nyers.
Kérdező.. 60 fok kell a szalmonella elpusztulásához..( ami miatt nem szabad nyers tojást enni)
Viszont azért megrekálnàm, mert nem túl gusztusos.
Jajjistenem, kismamák ne parázzátok már végig a 9 hónapot!
Azelőtt ilyesmiről nem is hallottunk, aztán mégis itt vannak a 20-30 éves gyerekeink, és nekünk sincs semmi bajunk!
Rég nincs már szalmonella, főleg ha boltban veszitek a tojást. De a házi baromfiak is kezelve vannak, ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!