Miket rakhatok a szendvicsbe vegetáriánusként?
Figyelt kérdés
És ha mondjuk szeretném ha lenne benne sajt, mit rakhatok még a sajthoz a sonka helyett?2022. dec. 4. 00:26
2/6 A kérdező kommentje:
Most nézem, a vegetarianizmus kategóriába kellett volna raknom...
2022. dec. 4. 00:27
3/6 anonim válasza:
Tofu (Lidl)
Vegán felvágott
Vegán virsli
4/6 anonim válasza:
Sajtkrémek, vajkrémek, zöldségkrémek, tojás, hummusz, vegán felvágott/virli/kolbász, nyers/grillezett zöldség, gomba, saláták, savanyúságok.
5/6 anonim válasza:
A sütőtökös vakrém jutott most eszembe,nem tudom milyen lehet,de kipróbálom.Avokádó is jó bele egyéb ként,meg sajthoz bármilyen zöldség jó..
6/6 anonim válasza:
Haménak is vannak vegetáriánus, vegán pástétomjai, nagyon finomak.
Ha szeretsz főzőcskézni, ajánlom a vöröslencse tofut, nagyon könnyű elkészíteni, nagyon finom, szuper egészséges, és sokáig eláll a hűtőben! Készítéskor én mindig adok hozzá fokhagymaport, és vöröshagyma granulátumot, utána szeletelve ki is sütheted olajban, vagy ránthatod is, de önmagában ez már így is fogyasztható. Elvileg bármilyen hüvelyesből el lehet készíteni, viszont én a többit még nem próbáltam. (Igazából semmi köze a tofuhoz, inkább úgy készül mint a polenta, csak azért mondom, hogy ne ijedj meg, tényleg szuper könnyű elkészíteni, és ezt nem lehet elrontani, nem úgy mint a házi tofut)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!