Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vegetáriánusként milyen...

Monkeyhoney kérdése:

Vegetáriánusként milyen tízórait vihetek suliba? 16/L

Figyelt kérdés

Főként szendvicsre gondoltam csak nem tudom mit rakjak bele. Eddig lekváros szendvicset vittem de már unom. Ti hogyan oldjatok meg?

Légyszi hagyjatok a nem kellene ennyi idősen vegetáriánusnak lenned, stb hozzászólásokkal.

2013. máj. 23. 14:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajtot, tojást eszel-e?
2013. máj. 23. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Körözöttes vagy sajtos-paprikás szendvics, esetleg veszek valamit. Pl gyakran viszek tönkölykiflit salátával, vagy én üresen eszem egy sajtos stanglit+ gyümölcs, stb. Ha szezonja van keverek magamnak gyümölcsös túrókrémet, pl epreset, ha nincs időm akkor meg veszek a büfében zabkekszet.
2013. máj. 23. 14:48
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen eszem tejtermékeket is és tojást is.

Köszi a választ, ezek tényleg jól hangzanak!:)

2013. máj. 23. 17:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor rakhatsz salátát, keménytojást, ecetes uborkát, majonézt egy szenyába, vagy ugyanezt sajttal. Én szoktam rántottát tenni zsömlébe, hidegen is jó.
2013. máj. 23. 20:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Egész jó ötleteket kaptam, köszönöm!:)
2013. máj. 23. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:

az én kedvenc szendvicsem 10óraira:

teljes kiörlésű kenyérszeletbe

paradicsom

paprika

uborka

mozzarella sajt

mustár

egy másik kedvenc a körözöttes amit úgy készítek, hogy sovány túrót keverek össze egy kevés tejföllel (ez is zsírszegény, koleszterines vagyok) és csípős piros arannyal (imádom! :) )

2013. máj. 24. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Zöldségeket, gyümölcsöt.

Ha tojást eszel, akkor jó. Akkor mindent tudsz enni ami kell.

Az viszont hülyeség, hogy valaki vega, és akkor már lisztes vagy tejes dolgokkal nyomja magát.. Ezt miért? Szendvics? Inkább szendvics mint hús? Ez milyen minőségbeli lemondás már? :S

2013. máj. 25. 09:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Parizer, chilis virsli, olasz szalámi, zöldborsos szalámi, olivás szalámi, krinolin, turista szalámi, vega löncshús, kolbász, paprikás szalámi, búzahús feltét, tofu pástétom, növényi pástétomok, fel sem tudom az összeset sorolni amit vegaként a szendvicseimbe teszek. Nem értem ekkora vegetáriánus feltét választék mellet hogyan ehetsz lekváros kenyeret.....
2013. máj. 27. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem értem vegaként valaki hogy tud búzahúsos búza kenyeret enni :D
2013. máj. 27. 21:17
 10/14 A kérdező kommentje:

7. Amíg ettem húst akkor is szendvicset vittem általában suliba, szóval nem a hús helyett eszem.

8. Mert ezekben valószínűleg semmi hús sincs..

2013. máj. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!