Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vegetáriánusként milyen...

Monkeyhoney kérdése:

Vegetáriánusként milyen tízórait vihetek suliba? 16/L

Figyelt kérdés

Főként szendvicsre gondoltam csak nem tudom mit rakjak bele. Eddig lekváros szendvicset vittem de már unom. Ti hogyan oldjatok meg?

Légyszi hagyjatok a nem kellene ennyi idősen vegetáriánusnak lenned, stb hozzászólásokkal.

2013. máj. 23. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Parizer: inkább húsipari hulladék, meg szója igazából.. lehet tényleg nem sok húst lát az olcsóbb kategória :D
2013. máj. 28. 15:04
 12/14 anonim válasza:
Én kb. 4 éves korom óta vega vagyok. Nem rég múltam 14 és semmi bajom. Tízóraira sajtkrémes, vajas stb. szendvicset vagy gyümölcsöt szoktam enni. 14/L
2013. júl. 5. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

14 évesen senkinek sincs semmi baja. Aztán jönnek az elhízással meg a cukorbetegséggel? Mit csodálkoztok? 14 évesen vega.. egyébként mindegy, szerintem nem rosszabb a 14 éves vega mint a 14 éves gabonaevő.

Jaa, hogy a 14 éves vega is gabonaevő. Kislány, szopacs :( és nem szexuális értelemben, hanem mert tönkre fogod tenni magad. A veganizmus minimum okos embereknek való, akik értelmesen tudnak összeválogatni növényi táplálékokat. Neked ehhez nyilvánvaló hogy nincs képzettséged :(

Hogy tudnak ilyen lépéseket kitalálni emberek, minden képzettség nélkül? 4 évesen, szüleid mit csináltak? :O

2013. júl. 5. 23:08
 14/14 anonim válasza:
Felvágott gombát, ízlés szerint fűszerezve megpirítani. Zsömlét kicsit kivajazni és mehet bele a gomba , szerintem nagyon finom :)
2013. aug. 9. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!