Aki fehér kenyeret, sok cukrot eszik és kávézik, dohányzik és alkalomszerűen alkoholt fogyaszt, az sokkal kevesebb ideig él?
Te ember. Nem az a lényeg, hogy milyen oldal, hanem az, hogy kitől származik az információ. 🤦🏻♂️ Azért a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének elnöke csak ért valamennyit a témához. 🤔 Ha ciki maga az oldal, ha nem.
De kérlek, ha ennyire járatos vagy a témában, esetleg a szakmádból adódóan értesz is hozzá, akkor kérlek világosíts fel. Szerintem hasznos lenne, ha leírnád az inzulin rezisztenciáról és a 2-es típusú cukorbetegségről rendelkezésedre álló szaktudást. Van-e kapocs az étkezési szokások és a betegségek kialakulása között. Tényleg kiváncsi vagyok.
Nyilván nem egy PubMed-en publikálható tanulmányt vár ide az ember, hanem a táplálkozás és az inzulinrezisztencia közötti összefüggést ha van Vagy cáfold meg és írd le miért nincs. Kizárólag genetika és hajlam kérdése a szénhidrát anyagcsere zavara?
“ Szerintem hasznos lenne, ha leírnád az inzulin rezisztenciáról és a 2-es típusú cukorbetegségről rendelkezésedre álló szaktudást.”
Nagyfiú vagy már, keresd ki saját magad, ne mástól várd el ezt. Felesleges offolni a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!