Hogy vigyek be napi 120 gramm fehérjét?
62 kilósan hova kell neked 120 gramm fehérje? 90-100 gramm fehérje bőven elegendő lenne neked. Te gyakorlatilag három darab fekvőtámasztól is nőnél, izmosodnál, úgyhogy a te fejlődésed nem a 120 gramm fehérjén fog múlni, arra mérget vehetsz. Egyébként meg tessék, itt egy tízes lista azokról az élelmiszerekről, amik elérhetők és grammonként a legtöbb fehérjét tartalmazzák:
Én tegnap tudod mit csináltam reggelire?
Volt itthon pápai füstölt főtt karaj, ilyet lehet venni a boltban, de bármilyen más hús, esetleg sonka is jó (ebben 109 kcal volt/100g)
Ebből szeltem és kevés olajon megpirítottam, mikor már megpirult dobtam mellé hagymát, fokhagymát csilit, aztán felvertem 5 tojást amit beleöntöttem.
Végül kész lett és ketchuppal bekanalaztam.
Az egészet kb. 10 perc volt megcsinálni, finom is volt, kb. 5-600 kalória volt benne max. és 70g fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!