Az baj, ha így néz ki az alakom?
160 cm vagyok és 41 kg... Az a baj, hogy én rengeteget eszek mégsem tudok hízni, pedig mindent megteszek
Jelenleg ilyen az alakom
(A képeket a netről szedtem)
Kérlek írjatok véleményt!! A szüleimtől/ rokonoktól mindig megkapom, hogy miért vagyok ilyen vékony és miért nem eszem többet. Hiába mondom nekik, hogy zabálok nem hiszik el
Ha valaki lenne olyan kedves és még + ban írna nekem pár dolgot amitől hízni tudnék nagyon megköszönném ❤️
Nézd nekem nem jössz be, de attól még nem vagy csúnya.
Ha az étellel rendben van a kapcsolatod, ha a vérképed ok, akkor ne foglalkozz ezzel, ilyen alkat vagy, és kész. Fogadd el, fogadja el a családod is.
5-ös Ez nettó butaság! Teljesen mindegy, hogy mikor eszik az ember, hízni csak a kalóriatöbblettől lehet. A tested nem úgy működik, hogy 8-kor eszel valamit, azt 9-ig feldolgozza, megemészti, beépíti, ha 9:01-kor nem voltál elég aktív, akkor marad rajtad 10dkg.
Kérdező, az alakod olyan, amilyen, ez sosem baj, ha ilyen az alkatod nem igazán tudsz mit csinálni. Az viszont furcsa, hogy a szüleid több evésre buzdítnak, ők látják, mennyit eszel, ezek szerint nem olyan rengeteg, mint hiszed.
Mit és mennyit eszel-iszol egy nap?
12 es
Naponta 2 liter vizet iszok meg reggel másfél zsömle jól megpakolva...10 órai valami gyümölcs ebéd mindig más. Uzsi valami nasi, vacsora pedig az, amit találok
9es vagyok
Azt azért elfelejtettem hozzátenni, hogy mielőtt elkezdtem volna edzőterembe járni, azelőtt csak 54kg voltam... Onnan azért kitartó edzéssel feltornáztam magam 70re és esztétikailag nagyobbnak látszom, most téli kabátban sokan meg is lepődnek amikor azt mondom, hogy csak 70 vagyok.
Szóval ha egészséges vagy akkor ez tényleg segíthet valamennyit. :)
Miért kellett lepontozni az 1. kommentemet? Hülyék vagytok?
Én 120+ kiló vagyok. Írhattam volna azt is, hogy jajajajj hízz meg mert szarul nézel ki, de miért tenném? Irigységből? Én nem leszek vékonyabb attól, hogy ilyet írok. Igenis örüljön annak, hogy vékony, hogy nem kell küzdenie a cukorbetegséggel, magas vérnyomással, nem kell kiköpnie a tüdejét, ha felmegy egy lépcsőn vagy egy emelkedőn. Nem megy szét a térde, ha leguggol vagy letérdel, stb.
Először is az első képen lévő lány és a második-harmadikon lévő teljesen máshogy néz ki. Az első ránézésre elég sovány a második teljesen jó formában van. A testalkatuk is teljesen más.
"Naponta 2 liter vizet iszok meg reggel másfél zsömle jól megpakolva...10 órai valami gyümölcs ebéd mindig más. Uzsi valami nasi, vacsora pedig az, amit találok"
Ezt ilyen formában ahogy leírtad semmiképp nem nevezném zabálásnak. Ennyit a legtöbb ember megeszik egy nap. Ráadásul ezek szerint viszonylag egészségesen eszel. Egyébként azok az ismerőseim akik folyton panaszkodnak, hogy milyen vékonyak, amúgy tök egészségesen esznek és nem is kifejezetten sokat. Van ismerősöm is aki vékony de tényleg zabál, és ő nem panaszkodik, hanem élvezi hogy egy üveg nutellát megehet hízás nélkül. :D Ezt most nem azért mondom, nem kell zabálnod, ha nem esik jól. Az a lényeg, hogy egészséges legyél. Hidd el, hogyha tudnál hízni akkor meg az lenne a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!