Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az baj, ha így néz ki az alakom?

Az baj, ha így néz ki az alakom?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 41 kg... Az a baj, hogy én rengeteget eszek mégsem tudok hízni, pedig mindent megteszek

Jelenleg ilyen az alakom

(A képeket a netről szedtem)

[link]

[link]

[link]

Kérlek írjatok véleményt!! A szüleimtől/ rokonoktól mindig megkapom, hogy miért vagyok ilyen vékony és miért nem eszem többet. Hiába mondom nekik, hogy zabálok nem hiszik el

Ha valaki lenne olyan kedves és még + ban írna nekem pár dolgot amitől hízni tudnék nagyon megköszönném ❤️

2022. nov. 21. 21:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%
Örülj neki, hogy nem tudsz hízni bakker.
2022. nov. 21. 21:53
 2/22 anonim válasza:
63%
Pajzsmirigy túlműködés miatt is lehet ilyen, ezt egy sima vérvétel kimutatja, és gyógyszerrel lehet korrigálni. Illetve az sem mindegy, hogy hány éves vagy.
2022. nov. 21. 22:03
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem örülök, mert rohadt sok bántást kapok...
2022. nov. 21. 22:03
 4/22 A kérdező kommentje:

2-es

A reflux is befolyásolhatja?

Mivel refluxos vagyok

2022. nov. 21. 22:05
 5/22 anonim ***** válasza:
48%
Én ennek az ellentéte vagyok, szóval tapasztalatom sincs. Nem vagyok kövér, de van rajtam felesleg, úgy 5-6 kg. Nekem az a "titkom", hogy este eszem. Nem tudom, nem segítene az neked? Mert napközben hiába eszel, azt lemozgod, de ha este 22 órakor eszel egy szendvicset, azt már nem. Na, ugyanezt csinálom én is, csak nekem nem kellene.
2022. nov. 21. 22:06
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg még elég fiatal lehetsz. Én a helyedben elkezdenék kondizni. Amúgy a második és harmadik képen lévő lány alakja nagyon bejövős!
2022. nov. 21. 22:07
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon kérlek, hogy ne legyél hülye, és ne hagyd, hogy az irigy emberek a környezetedben elerjek a céljukat. Hogyha ők dagadtak, te is legyél az... Inkább legyél hálás a sorsnak, hogy ilyen szép testtel lettél megáldva. Hogyha ők hülyék, legalább te legyél az okos kérlek, és ne hallgass rájuk. Szakitsd meg velük a kapcsolatot, ha bántanak az alakod miatt, mert ők toxikus emberek. Higyj nekem, tudom miről beszélek. Vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor csak bosszantsd őket azzal, hogy nem hallgatsz rájuk, hadd legyenek sárgák az irigysegtol. Tökéletes vagy, úgy, ahogy vagy.
2022. nov. 21. 22:11
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

Aki ilyen alkatú, az nem feltétlen attól fog hízni, mint más. Zöldségektől, gyümölcsöktől is lehet hízni, ha megfelelő mennyiségben eszik belőlük az ember. Hiába eszel például kilószám sültkrumplit, abban nincs se vitamin sem egyéb tápanyag, amire szüksége van a szervezetednek, és rajtad az simán átmegy. Minőségi ételeket egyél. Olajos magvakat (tökmag, mandula).

Másrészt igyekezz nem stresszelni, mert az "idegmunka" viszi a kalórákat. Az ember legnagyobb energiaigényű szerve az agy, ha az nagyon leterhelt, akkor csak úgy égnek a kalóriák.

2022. nov. 21. 22:11
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

Én is küszködöm ezzel már nagyon rég óta de én feladtam a küzdelmet. Hálistennek vérkép alapján tökéletesen egészséges vagyok és annak is érzem magam.

Igaz én férfi vagyok. 186cm 70kg

Alapból nagyon sokat eszek, ettől függetlenül tartottam hosszú hïzókúrákat, jártam edzőterembe, tömegnövelőket ittam, de semmi hatása nem volt.

Annyit azért megtehetsz, hogy elmész egy vérvételre de ha semmit nem mutat ki akkor nagy valószínűséggel a genetika áll a háttérben. Igazából nincs két egyforma ember szóval azt sem lehet meghatározni, hogy kinek mennyit kellene ennie, hogy kalóriatöbbletben legyen.

2022. nov. 21. 22:13
 10/22 Metionin ***** válasza:
91%
Ha egészségügyileg rendben vagy, akkor súlyzós edzés. Rám is csak az tudott kilókat pakolni, ilyen voltam én is. Évekig járkáltam vizsgálatokra, mert belém beszélték, hogy ez nem egészséges, pedig ha a vérkép, minden oké, akkor ez van. Ha esztétikailag szeretnél "nagyobb" lenni, arra jó az edzés.
2022. nov. 21. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!