Az baj, ha így néz ki az alakom?
160 cm vagyok és 41 kg... Az a baj, hogy én rengeteget eszek mégsem tudok hízni, pedig mindent megteszek
Jelenleg ilyen az alakom
(A képeket a netről szedtem)
Kérlek írjatok véleményt!! A szüleimtől/ rokonoktól mindig megkapom, hogy miért vagyok ilyen vékony és miért nem eszem többet. Hiába mondom nekik, hogy zabálok nem hiszik el
Ha valaki lenne olyan kedves és még + ban írna nekem pár dolgot amitől hízni tudnék nagyon megköszönném ❤️
2-es
A reflux is befolyásolhatja?
Mivel refluxos vagyok
Aki ilyen alkatú, az nem feltétlen attól fog hízni, mint más. Zöldségektől, gyümölcsöktől is lehet hízni, ha megfelelő mennyiségben eszik belőlük az ember. Hiába eszel például kilószám sültkrumplit, abban nincs se vitamin sem egyéb tápanyag, amire szüksége van a szervezetednek, és rajtad az simán átmegy. Minőségi ételeket egyél. Olajos magvakat (tökmag, mandula).
Másrészt igyekezz nem stresszelni, mert az "idegmunka" viszi a kalórákat. Az ember legnagyobb energiaigényű szerve az agy, ha az nagyon leterhelt, akkor csak úgy égnek a kalóriák.
Én is küszködöm ezzel már nagyon rég óta de én feladtam a küzdelmet. Hálistennek vérkép alapján tökéletesen egészséges vagyok és annak is érzem magam.
Igaz én férfi vagyok. 186cm 70kg
Alapból nagyon sokat eszek, ettől függetlenül tartottam hosszú hïzókúrákat, jártam edzőterembe, tömegnövelőket ittam, de semmi hatása nem volt.
Annyit azért megtehetsz, hogy elmész egy vérvételre de ha semmit nem mutat ki akkor nagy valószínűséggel a genetika áll a háttérben. Igazából nincs két egyforma ember szóval azt sem lehet meghatározni, hogy kinek mennyit kellene ennie, hogy kalóriatöbbletben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!