Hogyan sunyuljam el az étkezéseket?
A diéta egy dolog, de önmagában nem hatásos. Sőt a táplálék teljes vagy nagy mértékű megvonása nem a zsírból, hanem az izomzatból vesz el.
Ezért is mondják az edzők, ne a kaját spórold, ha pl korog a gyomrod.
Persze a mérték az más.
160 cm vagyok. 52-55kg között voltam mimdig, majd bedurvultam bicózásban.
+10kg-t felszedtem mérleg alapján, viszont senki nem hitte el, hogy ennyi vagyok.
Az éves vizsgálaton a dokim 3 mérlegre is ráállított, nem hitt a szemének.
Mindezek előtt számos más-más alkatom volt, de mindig 52-55kg 160cm.
Egészséges mérték, értelmes ételek és mozgás. Otthoni tornagyakorlatok is vannak, amelyek formálnak.
Napi 40 perc.
Pl csinálod a gyakorlatot és nézel egy filmet vagy valami.
Hajrá!
Diabetikushoz menj el egyszer.
Sokszor nem a kaloriákon múlnak dolgok.
Minden összefügg mindennel.
Napi anorex. Csak neked legalább van olyan anyád, aki rád is néz.
Folytatás: kórház, cső a vénába, pszichiáter.
Nem úgy kell fogyni, hogy drasztikus megvonod az ételt. Hanem mozogsz és nem zabálsz felesleges dolgokat. A diéta egyben életmódváltás amit tartani kell, és nem kampányszerű esemény amíg el nem gyengülsz egy kis nasi után, vagy feladod 2 hét után és inkább jó dagadtan is, csak ne kelljen tovább csinálni, majd ezzel egy menetben vissza is falod ami lement. Így csak jojózni fogsz.
Ha nem főznek rád értelmes kaját, akkor váltsd ki valamivel, de ne koplalj.
"Napi anorex."
Azért 26-os BMI nem annyira anorex... Az 16 környékén lenne talán.
Ennyi túlsúly még jól is áll egy lánynak ha jól öltözik hozzá.
Kérdező ha nem eszel (értsd: koplalsz), akkor becsapod a szervezetedet és minden étkezéskor el fog tárolni mindent, hogy ellesúlyozza a koplalást. A koplalás nem jó!
Megfelelő étkezés és mozgás kell. Anyukának tessék megmondani, hogy ne 20 liter zsírban süsse a rántotthúst, csak 10-ben. :D Egyél kevesebbet és mozogd le.
Igaz.
De azért nem mindegy, hogy túlsúlyból szeretne kicsit fogyni, vagy vasággyal40kilóból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!