Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mire figyeljünk oda? Milyen...

Mire figyeljünk oda? Milyen kockázatokkal kell számolni?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek nagyon bejönnek a kövér férfiak, ezért közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy elkezdek szisztematikusan hízni. Igyekszünk ezt annyira egészségesen csinálni, amennyire lehet. Kevés cukor, sok rost, lassan felszívódó szénhidrát és fehérje. Mellette ahogy a növekvő súlyom engedi sportolok. Mellette járni fogok rendszeresen vérvételre, nézzük majd a vérnyomásomat is, stb. A cél az, hogy hetente legalább fél, maximum 1 kiló feljöjjön. Pár hónapja kezdtük, és egyelőre minden jól alakul. Mire kellene még odafigyelnünk? Milyen kockázatokra kell számítanom?

Most vagyok 92 kg. Az majd a barátnőmtől függ, hogy meddig csináljuk. Azt mondta, hogy ha tudjuk tartani a heti 1-et, akkor kb egy év elég lenne. De ezt én egy kicsit gyorsnak gondolom.

Minden tanácsot szívesen fogadok!

2022. nov. 15. 10:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ő milyen alkatú? Kövér ő is?
2022. nov. 15. 13:02
 12/24 A kérdező kommentje:

#10: Mivel az én testem, ha már nagyon nem bírom abbahagyjuk. De alapvetően ő dönt erről, ha bevállaltam, mert annak semmi rételme nincs, ha a végén egyikőnk sem elégedett.

#11: Ez vicces, mert ő rendszeresen edz, elég sportos. Ez az egész a mi kis titkunk

2022. nov. 15. 13:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet minimalizálni.

Szív- és érrendszeri betegség, pl magas vérnyomás

Fulladás (a túlsúly miatt), az ízületeid tönkremehetnek (boka, térd), libidóra hatással lesz, esetleg a pajzsmirigyre is.

A nőd keressen magának való, kövér férfit, de te ne tedd tönkre magad az ő, egészségre ártalmas! fétise miatt.

2022. nov. 15. 16:59
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Heti egy kiló, az napi minimum 5-6000 kcal.

Én napi 4000 kalóriával nem híztam heti 800 gramot, pedig nekem egészségi okokból kellett ennyit ennem.

2022. nov. 15. 17:00
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
Neee.. Ilyen buta vagy? Ha szeretne téged nem kérne ilyet.
2022. nov. 15. 17:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez de beteg.
2022. nov. 15. 17:58
 17/24 A kérdező kommentje:
#14: annyira még nincs szükségem. De igen, sok kell. Azt csináljuk, hogy minden héten 200 kalóriával növeljük az adagom kb 6000-ig. Most ott tartok, hogy a napi 4000 ezerhez szoktam hozzá. Barátnőm segít ebben, hogy olyan ételek kerüljenek a tányéromra, amik magas kalóriatartalmúak, de kis térfogatuk van.
2022. nov. 15. 18:42
 18/24 A kérdező kommentje:
4 ezerhez*
2022. nov. 15. 18:43
 19/24 anonim ***** válasza:

Barátnőd inkább egyébként kereshetne egy elev kövér férfit, nem a te egészségeddel játszadozna.

Tudod te, milyen fincsi, visszafordíthatatlan!!! betegségeket szedhetsz össze, kezdve cukorral, vagy örökké felborult hormonháztartással?

Mert van, ami egy esetleges újralefogyástól még megmarad, aztán életed végéig nyögöd a saját bromságodat.

2022. nov. 16. 14:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Miért kell ennyire ítélkezni? Próbáljuk lehető legkevésbé károsan csinálni, vizsgálatokra járni, hogy abbahagyjuk, ha valami egészségre káros hatása lenne. Pont erről szól a kérdés, hogy mivel tudnánk ezt legjobban elérni
2022. nov. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!