Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mire figyeljünk oda? Milyen...

Mire figyeljünk oda? Milyen kockázatokkal kell számolni?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek nagyon bejönnek a kövér férfiak, ezért közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy elkezdek szisztematikusan hízni. Igyekszünk ezt annyira egészségesen csinálni, amennyire lehet. Kevés cukor, sok rost, lassan felszívódó szénhidrát és fehérje. Mellette ahogy a növekvő súlyom engedi sportolok. Mellette járni fogok rendszeresen vérvételre, nézzük majd a vérnyomásomat is, stb. A cél az, hogy hetente legalább fél, maximum 1 kiló feljöjjön. Pár hónapja kezdtük, és egyelőre minden jól alakul. Mire kellene még odafigyelnünk? Milyen kockázatokra kell számítanom?

Most vagyok 92 kg. Az majd a barátnőmtől függ, hogy meddig csináljuk. Azt mondta, hogy ha tudjuk tartani a heti 1-et, akkor kb egy év elég lenne. De ezt én egy kicsit gyorsnak gondolom.

Minden tanácsot szívesen fogadok!

2022. nov. 15. 10:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A magasságodat nem ártana tudni. Emellett ez az egyik lehetö leghülyébb dolog, amit tehetsz, tönkreteszed az egészségedet.
2022. nov. 15. 10:39
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kommentelek a tervvel kapcsolatban inkább,

Mindenképpen helyesen étkezz és ne hanyagold el a mozgást sem, akkor nem lesz semmi probléma.

Ui.: Illetve, légyszi ne a barátnődtől függjen meddig csinálod ezt, saját magad dönts a testedről, azt csináld ami neked kényelmes és ahogy te tetszel magadnak.

2022. nov. 15. 10:40
 3/24 A kérdező kommentje:
179 cm vagyok. Tudom, hogy nem egészséges, ezt elfogadtuk. Ezért szeretnénk minimalizálni a kockázatokat.
2022. nov. 15. 10:40
 4/24 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha te ennyire tartod magad, hogy egy fétises p1cs@ miatt tönkretedd az egészséged akkor hajrá. Elhízni nem lehet egészségesen, tök mindegy miket zabálva leszel kövér, az soha nem egészséges!
2022. nov. 15. 11:04
 5/24 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Ja azt 2 év múlva elhagy, neked meg marad 5 év melód és gajjra vágott belső szervek.

A hülyeség nagy úr, de ennyire?!

Nem mondom, hogy sok sikert.

2022. nov. 15. 11:07
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Ja amúgy már most is túlsúlyos vagy a 92 kilóddal.
2022. nov. 15. 11:12
 7/24 anonim ***** válasza:

Undorítóak vagytok mind a ketten.

Kockázatok: [link]

2022. nov. 15. 11:38
 8/24 anonim ***** válasza:
56%

92 kg nem tulsúly bár attól is függ izmod van e mivel az izom nehezebb!

Javaslom az ilyen nőt hagyd el!

Azért kellene szeressen aki vagy! Mikor összejött veled nem látta milyen a külsőd? Miért nem olyan palit fogott aki tetszik neki?

Nem is értem!

Magadat akarod tönkretenni egy idióta nő miatt? Mondom ezt nőként!!

Ha jól számolom olyan 140-150 kg lennél h neki megfelelj

És ha elhagy? Akkor ottmaradsz tulsúlyosan és senkinek nem fogsz kelleni!

Az egészségedről meg tényleg nem beszélve!

Ilyen tulsúlynál már jönnek a máj vese szívproblémák!

2022. nov. 15. 11:44
 9/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez nem túl egészséges.. ne értsétek félre, nem az van, hogy vagy megteszem ezt, vagy elhagy. Ez nem kényszer, közösen beszéltük meg, ahogy azt is, hogy azonnal abbahagyjuk, ha nekem nem jó így.

Végsúlyt nem beszéltünk meg, mert úgyis a külső számít.

És elhagyni emiatt nem fog, ugyanis afelől is biztosított, hogy ha esetleg a súlyom miatt valamire képtelenné válnék, akkor ezen ne aggódjak, ő mindig támogatni fog mindenben. De eddig úgyse mennék el. Illetve szerintem ez inkább csak még jobban elmélyíti a kapcsolatunkat.

2022. nov. 15. 12:54
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most melyikőtök is dönti el, hogy mikor van vége?
2022. nov. 15. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!