Normális, ha egy felnőtt nő csak ennyit eszik/nem kíván
többet?
Figyelt kérdés
Példa kedvéért a tegnapi menüm;
Reggelim egy banán.
Tízóraim pár db keksz.
Ebédre egy tenyérnyi csirkemell kápasztával és pár szál hasábbal.
Délután egy túrórudi
Este 2 tojás rántottának hagymával
Régóta ennyit eszek, nem fogyok, energikus vagyok, mégis elgondolkodtat mert sokan egy helyben megesznek ennyit napi 3x.
175cm/60kg
2022. nov. 9. 14:00
1/9 anonim válasza:
Te csinálod jól, nagyjából ennyit kellene enni. Az emberek általánosságban túl sokat esznek.
2022. nov. 9. 14:05
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt már mondták mások is, csak furának tartom, hogy nem is kívánok többet, míg a legtöbb ismerősöm azért eszi túl magát, mert kívánja is. Én meg egy kis csirkétől, vagy pár tojástól dugik vagyok.
2022. nov. 9. 14:08
3/9 anonim válasza:
Én se eszek többet és semmi bajom. 28/N
2022. nov. 9. 14:09
4/9 A kérdező kommentje:
Férjnél vagyok, de köszi, hogy ideírtad a frusztrációidat.
2022. nov. 9. 14:16
5/9 anonim válasza:
#4 De nagy bunkó vagy! De, hát ki vagyok én, hogy minősítselek..
2022. nov. 9. 14:17
6/9 anonim válasza:
Érzi azt a szervezeted, mennyi is kell neki, mint írtad energikus vagy. Ha nincs semmi negatív ami ehhez a mennyiséghez társulna, akkor nincs baj, legyen kevesebb, de kiegyensúlyozott.
2022. nov. 9. 14:18
7/9 anonim válasza:
A 4-es biztos egy dagad zsírdisznó akire bárhol lehet puncit hajtogatni és zihál ha fel kell menni a lépcsőn, tele van mindenhol a háj és a surlódások által okozott bőrgyulladásokkal :DDDD
(nem kell privát, van normális sportos feleségem :D)
2022. nov. 9. 14:24
8/9 Metionin válasza:
Én ennyitől éhen halnék egész nap de mindenkinek más a napi kalóriaszükséglete.
2022. nov. 9. 15:22
9/9 anonim válasza:
Én sem eszek sokkal többet, annyi, hogy reggelire szendvics banán helyett, ebédre leves + második, meg lefekvés előtt 1-2 maréknyi mag vagy keksz, hogy hajnalra ne essen le a vércukorszintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!