Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi maximum 200 kcal bevitelé...

Napi maximum 200 kcal bevitelével egy hét alatt tudnék fogyni valamennyit?

Figyelt kérdés
173 cm vagyok illetve 51 kg. Szeretnék pár hét alatt látványosan lefogyni hasonló módszerrel. Szerintetek ennyi kalória bevitellel menne a fogyás? Plusz még ugye az ember minden nap eléget valamennyi kalóriát

2022. nov. 8. 14:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg vagy Kérdező! Amikor ilyeneket olvasok már szinte örülök a +10 kilómnak. Kérj segítséget pszichológustól. Már nincs miből fogyni, hiába éhezteted magad.
2022. nov. 8. 17:19
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

Igen, mert anorexiás vagy.

Én még 35 kilósan sem láttam magam soványnak - csak furcsálltam, hogy miért haldoklom.

2022. nov. 8. 17:34
 23/30 A kérdező kommentje:

Aki normálisan válaszolt annak köszönom!

Annyi lett volna a kerdesem am hogy a leirt kalória bevitellel tudok e fogyni erre ilyen hülyeségeket vágtak a fejemhez egyketten, de az ilyenekkel nem foglalkozok

2022. nov. 8. 18:54
 24/30 A kérdező kommentje:

És már egyszer leírtam hogy nem trollkodok, Jézusom!

Az, hogy felteszek egy szimpla kérdést amit komolyan is gondolok, egyszerűen nem fogom fel hogy ezért miért kell egyből lehurrogni

2022. nov. 8. 18:58
 25/30 A kérdező kommentje:

És nem vagyok beteg, csupán szeretnék megszabadulni 2-3 kg feleslegtől, amitől jobban érezném magam!

Ennyi az egész!!

2022. nov. 8. 18:58
 26/30 anonim ***** válasza:
97%
Szegény gyerek. A családja vajon látja, mekkora baj van?
2022. nov. 8. 19:34
 27/30 A kérdező kommentje:

A családom próbál segíteni igen!

Megkapom a megfelelo lelki segítséget, de neha ugy erzem mar leterhelem őket ezzel

2022. nov. 8. 20:49
 28/30 anonim ***** válasza:
11%
A legjobb, ha nem eszel, így nagyon hamar lefogyhatsz csontsoványra, már ha még nem vagy az, sőt ha még tovább nem eszel, akkor meg is halsz, és végre még kisebb lehetsz. Na, akkor biztos nem fogsz aggódni amiatt, hogy milyen kövér vagy.
2022. nov. 9. 09:27
 29/30 anonim ***** válasza:
59%

De, borzalmasan beteg vagy. Halálosan, ha így folytatod, csak te nem látod.

Ez benne a szép.

De mindegy, úgysem hiszel nekünk. Fogyni fogsz, végül a szüleid talán! bevisznek a kórházba, mielőtt meghalsz.

Ennek, amit csinálsz, semmi értelme. Az étkezési zavarod még 45 kilósan is dagadtnak fog láttatni. 38 kilósan is, és amikor már haldokolsz, akkor is.

Ráadásul itt két véglet van: vagy éhen halsz vagy összeszeded magad (olyan 5-6 kg-t minimum). Persze, elvegetálhatsz éveken keresztül, aztán lehet inkább felakasztod magad egy "elegem van az egész szrból" pillanatban.

Én nem tettem meg, de nem mondom, hányszor megfordult a fejemben, hogy ennél meghalni is jobb.

2022. nov. 10. 11:51
 30/30 anonim ***** válasza:
90%
28-as, ezek egy anorexiáson nem segítenek. Igazán aljas dolog más betegségén gúnyolódni. Semmivel sem elfogadhatóbb, mint egy vak embert kinevetni, amiért nem tudja, mikor vált zöldre a lámpa.
2022. nov. 10. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!