Napi maximum 200 kcal bevitelével egy hét alatt tudnék fogyni valamennyit?
Igen, mert anorexiás vagy.
Én még 35 kilósan sem láttam magam soványnak - csak furcsálltam, hogy miért haldoklom.
Aki normálisan válaszolt annak köszönom!
Annyi lett volna a kerdesem am hogy a leirt kalória bevitellel tudok e fogyni erre ilyen hülyeségeket vágtak a fejemhez egyketten, de az ilyenekkel nem foglalkozok
És már egyszer leírtam hogy nem trollkodok, Jézusom!
Az, hogy felteszek egy szimpla kérdést amit komolyan is gondolok, egyszerűen nem fogom fel hogy ezért miért kell egyből lehurrogni
És nem vagyok beteg, csupán szeretnék megszabadulni 2-3 kg feleslegtől, amitől jobban érezném magam!
Ennyi az egész!!
A családom próbál segíteni igen!
Megkapom a megfelelo lelki segítséget, de neha ugy erzem mar leterhelem őket ezzel
De, borzalmasan beteg vagy. Halálosan, ha így folytatod, csak te nem látod.
Ez benne a szép.
De mindegy, úgysem hiszel nekünk. Fogyni fogsz, végül a szüleid talán! bevisznek a kórházba, mielőtt meghalsz.
Ennek, amit csinálsz, semmi értelme. Az étkezési zavarod még 45 kilósan is dagadtnak fog láttatni. 38 kilósan is, és amikor már haldokolsz, akkor is.
Ráadásul itt két véglet van: vagy éhen halsz vagy összeszeded magad (olyan 5-6 kg-t minimum). Persze, elvegetálhatsz éveken keresztül, aztán lehet inkább felakasztod magad egy "elegem van az egész szrból" pillanatban.
Én nem tettem meg, de nem mondom, hányszor megfordult a fejemben, hogy ennél meghalni is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!