Miért nem tudok fogyni?
Figyelt kérdés
18/L vagyok, sajna sikerült felszednem 10 kilót a végzős évemben, amit most próbálok leadni. Hetente eljárok kb 4- szer kardiózni, kalória deficitben eszem (1200-1300 kalória körül) mindig alaposan számolok mindent,rengeteg vizet is iszok,mégis 2 hónap alatt csak pár kiló jött le rólam. Nem értem az okát. Próbáltam rákeresni a neten, de semmi kézzel fogható magyarázatot nem találtam.2022. nov. 3. 12:27
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és kb csak zöldséget és csirkét eszek, kenyeret néha-néha..
2022. nov. 3. 12:31
2/8 anonim válasza:
Most milyen magas, hány kg vagy?
Esetleg ismert betegség, valami szedett gyógyszer?
3/8 A kérdező kommentje:
156 cm vagyok és 69 kiló. Nem tudok semmiféle betegségről, mindössze van egy kis szivritmus zavarom és pánikbetegségem, de ezek nem hiszem,hogy befolyásolnák,mellesleg mostansag nem voltam stresszes szituációban sem.
2022. nov. 3. 12:55
4/8 anonim válasza:
2 hónap alatt a pár kg éppenséggel jónak számít, legalábbis ideálisnak. Elvileg havi 2 kg fogyás lenne jó.
Egyébként meg ne csak a méreget nézd, lehet az edzés miatt izmosodsz is. (Persze kalóriadeficit mellett nem tudom ez mennyire jelentős)
5/8 anonim válasza:
"mégis 2 hónap alatt csak pár kiló jött le rólam". Az mit jelent? 2 hónap alatt pár kiló az remekül hangzik.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ahhoz viszonyítok,mikor 15 voltam hetente lement 1 kg , most meg jó ha havonta 2kg:/
2022. nov. 3. 12:58
7/8 Senior Séf válasza:
Szabad valamit tudni az étrendedről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!