Szokott nálatok együtt reggelizni a család? Akár hétvégén?
Nem. Hétköznap ebédet leszámítva nincs közös étkezésünk (bár az sem mindig, csak amikor mind itthon vagyunk és kelni KELL) az eltérő bioritmusunk miatt.
Én ébredés után kávézok, és eszek, mert éhes vagyok, de nem keltem fel az alvókat, hogy hé, tessék most reggelizni.
A hétvégi ebéd sem fix, pont ezért. Én korán kelek, ők sokkal később (főleg, amikor pl buli volt éjszaka, vagy mi mentünk el a barátainkkal sörözni), csúszik a nap, de semmi baj.
Anno kötelező volt a közös összes! evés. Ez azt jelentette, hogyha nem voltál éhes, akkor is enned kellett, de pl hogyha esti műszakból hazaérve 10-kor enni akartam, már nem lehetett, mert hétkor volt vacsora.
Igen, ez olyan szinten működött. Szóval én amint elköltöztem, megfogadtam, hogy sohasem leszek ilyen kajagörcsös.
Mindenki eszik, amikor szeretne. Annyi a kikötés, hogy az étkezőben eszünk (kivéve online oktatás alatt, olyankor tálcán lehetett enni, mert összevissza voltak órák az egyetemen).
5-ös, mert "ez a szokás". Semmi értelme, főleg, amikor "beszélgetés" címén példálóznak vele, aztán "asztalnál nem beszélünk". Akkor meg?
A lehető legértelmetlenebb hülyeség így ebben a formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!