Miért nem veszi tudomásul a családom, hogy minőségileg éheznek?
Hat mondjuk pont, hogy a rossz minosegu etelektol lehet hizni, aki tesztat eszik krumplival es kenyerrel, altalaban pont nem sovany. Ilyen a genetikad, nehezen hizol valoszinuleg de ezen lehet segiteni edzessel meg etkezessel, csak sok idot es odafigyelest igenyel.
Ha abban benne vannak, hogy te a sajat kajadat elintezd egyedul, akkor nincs baj. Egyel azt, amit te szeretnel es szard le, hogy ok mit szolnak hozza.
Hát, hús nem hizlal annyira mint a krumplis tésztás étel. Értsd úgy, hogy 10 deka tésztában van 360kcal míg csirkemellben 100, csirkecombban meg 140, disznóhúsban 250. Bár tény, hogy tészták jobban laktatnak.
Szerintem szard le mit mondanak, nem tudom hány éves vagy de ha szükséged van a húsra akkor egyél. Egyszerűen ez a szintjük és kész.
7
Na mi volt a hiányos ismeret? Tudod mit, befejeztem, nem várok több választ. Elegem van ebből a sok nyomorult gázlángolóból.
6: hát nagyon nem mindegy...
Mert ha a szüleid tartanak el, akkor az van, amit az ő fizetésükből megengedhetnek maguknak....
Hiába akarsz te gyúrósmarci módra húst hússal enni, ha nem telik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!