Mit jelent az, hogy a magyar emberek tálpálkozása: •mennyiségileg megfelelő •minőségileg nem megfelelő?
Van megfelelő mennyiség, sokan túlsúlyosok emiatt. Ám az élelmiszerek minősége amit vesznek nem az, és ezzel az egészségükben tesznek kárt.
Viszont egy átlag magyar fizetés nem is feltétlenül tudja kihozni, hogy megfelelő minőségű alapanyagokat vehessünk, vagy épp hentesnél vegyünk húst, bio termesztésű zöldség-gyümölcsrészlegen vásároljunk vagy épp a piacról.
No, meg a magyar gasztokultúra is eléggé zsíros ételekre épít, ami hosszútávon nem megfelelő, de nyilván a mai világban már nem csak ez gyakori és változatosabb az étkezés.
Azt amit az első írt. A napi energiaszükségletüket fedezi az táplálék amit magukhoz vesznek, csak éppen rohadtul nem egészséges. Eszik a sok műanyag sz.rt.
Pont ma jelentette be a főni, hogy 6 élelmiszer árát befagyasztja február 1-től. Gyümölcsöt nem látsz közte...
Azt el kell fogadni, hogy aki egészségesen akar étkezni a mai világban, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
De tegyük hozzá azt is, hogy sokan amúgy sz.rnak is bele, és ha pénzük lenne se törekednének a minőségi étkezésre, csak akkor heti 1 alkalom helyett 4x ülnének be a McDonalds-ba... Szóval összetett probléma ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!