Milyen vitamint ajánlotok fiatal nőnek ami tartalmaz vasat és jó a látás megőrzésére/javítására is?

11.
Nem ragadok le semminél. A "jó látás" alatt bizony az emberek döntő többsége azt érti, hogy élesen lát.

13.
Mint írtam is, 1%-ban máson is (és akkor is csak minimális hatással). Úgyhogy elég joggal feltételezem, hogy a kérdező sokkal nagyobb eséllyel a másik csoportba tartozik.

Ahhoz képest, hogy lassan már minden településnév ki van írva rovásírással, nem lenne hülye dolog megtanítani, hogy ugyanmár 1000 emberből 1-nél több el is tudja olvasni.
De másik oldalon meg, eszembe nem jutna még ezzel terhelni az iskolásokat, kb semmilyen életkorban.
Személy szerint én mindig hiányoltam, hogy a kereszténység előtti kultúránkról iskolai keretek között megtudjak ezt-azt. Elég nehéz hiteles információkat és nem ezo-ömlengéseket olvasni ebben a témában, és 1200-1100 év ide vagy oda, szerintem a nemzeti öntudat része kellene, hogy legyen. Nálunk ezer sebből vérzik a patriotizmus, és ezt nagyon sajnálom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!