Kollagént por, tabletta, vagy kapszula formájában érdemes szedni, melyik szívódik fel a leghatékonyabban?
Számomra tanulságos és kicsit derültem a beszélgetés folyamon.
A kérdezőt aki nem orvos egy válaszoló aki nem orvos, orvosi terápiák hasznosságáról akarja meggyőzni, úgy hogy a kérdés nem az volt hogy szerintetek hatásos -e, hanem ha már szedi a kollagént akkor milyen formában tegye. Feloldom a feszkót, lehet valakinél hatásos valakinél pedig nem. Több befolyásoló tényező a kollagén felszívódással kapcsolatban. Pl. milyen a porítottsága (dalton), milyen a bélflóra pl. elég savas közeg, mennyit visz be az ember 1-3g/nap smafu, milyen fajta kollagént visz be 1-2-3-4, vagy vegyesen. Mikor viszi be éhomra, táplálékkal. Táplálékfelszívódást pl. cukorbetegség prediab is akadályozhatja ugyanígy a kollagénnál. Szóval körültekintően ismerve a saját testet kell választani, és lehetséges, hogy előtte vagy közben mással kell foglalkozni.
Szimplán a kérdésre:
Por formában, amit vízben elkeversz.
A tab olyan vivőközeg, ami megterheli a testet.
Linkeltem a kutató vegyész tájékoztatását erről.
https://www.youtube.com/watch?v=rwqIcVIiIaM
Kapszulákba tablettába pedig nem fér az a mennyiség napi 10g vagy nagyobb, aminél a hatóanyag kifejtheti hatását.
Köszönöm!
És melyik márkát érdemes választani?
Nekem kopás van mind a két térdemben. Mindent kipróbáltam szart sem ért egyik sem. 10 mg marha kollagént szedtem utánna meg a 2 es csirke kollagen peptidet. 4 évig mindkettőt. A hialuron inyekcio jó volt egy darabig. Már az sem használ.
Végül a Lipogens kezelést választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!