Kollagént por, tabletta, vagy kapszula formájában érdemes szedni, melyik szívódik fel a leghatékonyabban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 09:28
32/60 anonim válasza:
Ez nem tanulmány, nem is metaanalízis. Ez csak egy szócikk, mint a wikipédián. Neked ez bizonyítja, hogy bármit is ér a kollagén por?
33/60 anonim válasza:
31: és ebben hol van szó a kollagén injekció hatásairól, és kezelési módszerről???
SEHOL!
34/60 anonim válasza:
32: ráguglizott, hogy pubmed+fascia.
Ennyit tud. :-D
35/60 A kérdező kommentje:
2022. okt. 4. 14:27
37/60 A kérdező kommentje:
Amúgy az eléggé érdekes eltérés a vitakultúránkban, hogy még én senkit nem minősítettem, degradáltam, addig ilyen válaszok érkeztek, hogy "áltudomány", "gyúrós maci", "32: ráguglizott, hogy pubmed+fascia.
Ennyit tud. :-D", meg hasonló rosszindulatú megjegyzések.
2022. okt. 4. 14:32
38/60 anonim válasza:
Igazad van. Jó gyógyulást!
(Légyszi, többiek, hagyjuk rá).
39/60 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Komolyan kerdezed az OGYEI engedelyt? Nezz korul egy bioboltban. Magam is meglepodtem, hogy mi minden van engedelyezve. Edesanyam kapott kollagenes kurat, eleg borsos ara volt, nem ert semmit!
40/60 anonim válasza:
Az ilyen cuccokra NEM engedélyt adnak ki, pusztán bejelentési kötelezettség van. Nem vizsgálják se a hatást, se az összetételt, pusztán tudomásul veszik, hogy megtörtént a bejelentés.
Innentől fogva ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!