Kollagént por, tabletta, vagy kapszula formájában érdemes szedni, melyik szívódik fel a leghatékonyabban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 09:28
11/60 anonim válasza:
Magyarul elmentél egy olyan orvos magánrendelésére, aki kollagénnel kereskedik. Milyen érdekes. Bicepsz íngyulladásra a gyógytorna fog beválni, minden más vagy hatástalan, vagy csak a fájdalmat csökkenti/odázza.
12/60 anonim válasza:
#11: köszi, hogy leírtad helyettem. :)
(én tettem fel a kérdést)
Egészen nyilvánvalóan ez a helyzet.
13/60 anonim válasza:
Sehogy, semmit nem ér. 69szer szúrtak orvosi kollagénnel, szart se ért.
14/60 A kérdező kommentje:
2022. okt. 4. 12:37
15/60 anonim válasza:
Katonarehab.hu? Olvass el egy-két idegennyelvű tanulmányt a PubMeden, ne kollagénnel kereskedő magánorvosok blogjáról tájékozódj. De én speciel nem akarlak meggyőzni, én csak egy gyógytornával foglalkozó versenysportoló vagyok, nem küzdök senkivel, ha akarod szúrasd magadba teljesen feleslegesen a kamu injekciókat, meg fizess ki egy vagyont teljesen értelmetlenül kamu kollagén kiegészítőkre. Mindenkinek joga van a saját kárán tanulni.
16/60 anonim válasza:
Szégyen, hogy ilyen kufárok dolgozhatnak orvosként....
Úgy 10-12 évvel ezelőtt a szomszéd faluban is volt egy orvos, aki valami MLM-ügynök is volt egyszemélyben.... DURVA!
#15-nek igaza van!
17/60 A kérdező kommentje:
Keressetek rá Tom Myers-ra, Stephen Typaldos-ra.
Ezek boncolásos bizonyítékokon nyugvó tények.
Számos orvos boncol fascia láncokat.
2022. okt. 4. 13:21
18/60 anonim válasza:
Aha. Színes hírek alapján orvoslod magadat.
Bölcs dolog.
Ja, nem. :-D
19/60 anonim válasza:
amúgy mi köze a fascia láncok boncolásának az általad említett kollagén injekcióhoz...???
kb. semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!