Mi az az 5-10 legegészségesebb étel-ital számodra, amit fogyasztva, ha évekig nem lenne más is egészségben, jóllétben tartana? Inkább szubjektív és rendszerben való összefoglálásra gondolok, ami neked jó, bevált.
Figyelt kérdés
Tekintsünk el attól mennyire szennyezett az az étel, vegyük mindegyikből a prémium minőséget és tisztaságút, vegyszer és sugármentest stb. Bio, biodinamikus öko előállításút.
Direkt nem élelmiszerre vagy ételcsoportra kérdeztem hogy legyen egy szűkítés a kérdésben. Tehát nem tojásételekre, hanem tojásrántottára pl.
2022. szept. 27. 22:02
12/16 anonim válasza:
???
Én voltam a 4-es. Nézd meg jobban!
14/16 A kérdező kommentje:
4-es te voltál az? :)
2022. szept. 28. 17:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!