Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi kalóriát kell fogyaszta...

Mennyi kalóriát kell fogyasztanom, hogy hízzak?

Figyelt kérdés

Most per pillanat 75 kiló vagyok a magam 184cmhez. Ami ideális testsúly, de szeretnék nagyobb lenni, és arányosan hízni. Enni tudok, régen is sokat ettem. De nem híztam. 12-ik elején voltam 55 kiló. Most rá egy másfél évre vagyok 75.

De még mindig kicsinek látom magam. A legnagyobb baj, hogy megy a hízás arcra meg hasra.

Ezért elkezdtem edzeni, vagyis elkezdek edzeni. Csak mennyit kéne ennem, hogy hízak? 3000 kalória elegendő?

A másik, hogy tömegnövelőből mennyit érdemes inni, és mekkora adag vízben, kell azt elosztani?

Köszönöm a segítségedet, további szép napot!

2022. szept. 26. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha van étvágyad és sokat tudsz enni, akkor a tömegnövelő felesleges és csak pénzkidobás. Arra figyelj, hogy a 1,5-2 g/ttkg fehérjebevitel naponta meglegyen, ezen felül kezd 3000 kalóriával. Neked ez napi maximum 150 g fehérjét jelent, ami 600 kalória. Ha a 3000 kalóriával pár hétig semmi változás, emeld meg 3500-ra, de ezt majd úgyis látni fogod.
2022. szept. 26. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy pár kanyart nyugodtan fordulhatnak a pizzafutárok. 😀
2022. szept. 26. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát azért a 3500 tisztán és szilárd étkezésből nagyon sok. De a 3000 se kevés sőőt. Kell csalnom valószínű, amit lehet folyékonyan és akkor megiszom. Vagy nagyon kalória gazdag étrendet kell össze raknom.

Tömegnövelőt, hogy kell inni? Hány grammot edzés után?

2022. szept. 26. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, h eleg, lehet h nem. Mindenkinel mas.. majd kitapasztalod. Tomegnovelobol? Ra van irva a dobozra.. de amugy annyit kell inni amennyi hianyzik a napi bevitelbol. Sztem felejtsd el, tok folos es draga
2022. szept. 26. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha a 3000 kalóriával pár hétig semmi változás, emeld meg 3500-ra, de ezt majd úgyis látni fogod."

3000 kalóriáról 3500 kalóriára minek növelje? :D Az heti szinten +3500 kalóriát jelent, ez rengeteg.

Ha nem változik a súlyod, akkor apránként emeld, nem kell elsietni, feltéve, ha nem a behízás a cél...

2022. szept. 26. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Locsold meg a rízst étolajjal, úgy edd meg és máris megvan a napi 3000 kalória. 😄 500 kalóri kb. 4 evőkanál étolaj.
2022. szept. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!