Mennyi kalóriát kell fogyasztanom, hogy hízzak?
Most per pillanat 75 kiló vagyok a magam 184cmhez. Ami ideális testsúly, de szeretnék nagyobb lenni, és arányosan hízni. Enni tudok, régen is sokat ettem. De nem híztam. 12-ik elején voltam 55 kiló. Most rá egy másfél évre vagyok 75.
De még mindig kicsinek látom magam. A legnagyobb baj, hogy megy a hízás arcra meg hasra.
Ezért elkezdtem edzeni, vagyis elkezdek edzeni. Csak mennyit kéne ennem, hogy hízak? 3000 kalória elegendő?
A másik, hogy tömegnövelőből mennyit érdemes inni, és mekkora adag vízben, kell azt elosztani?
Köszönöm a segítségedet, további szép napot!
Hát azért a 3500 tisztán és szilárd étkezésből nagyon sok. De a 3000 se kevés sőőt. Kell csalnom valószínű, amit lehet folyékonyan és akkor megiszom. Vagy nagyon kalória gazdag étrendet kell össze raknom.
Tömegnövelőt, hogy kell inni? Hány grammot edzés után?
"Ha a 3000 kalóriával pár hétig semmi változás, emeld meg 3500-ra, de ezt majd úgyis látni fogod."
3000 kalóriáról 3500 kalóriára minek növelje? :D Az heti szinten +3500 kalóriát jelent, ez rengeteg.
Ha nem változik a súlyod, akkor apránként emeld, nem kell elsietni, feltéve, ha nem a behízás a cél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!