Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Korog a gyomrom este?

Korog a gyomrom este?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap ettem palacsintát és volt benne tej de nem laktóz mentes mert csoda ha találsz tejet de nem hogy még laktóz mentest. És én eléggé kiakad a gyomrom a tejre felpuffadok stb. Lényeg h most este nagy bugyog, korog a gyomrom és nem tudom hogy a tejtől e vagy mitől de olyan hangosan hogy nem tudok aludni és kezd nagyon zavarni.

2022. szept. 26. 02:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha tudod, hogy nem tesz jót akkor miért eszed? 😄 vagy mi itt a kérdés? eskü nemértem
2022. szept. 26. 02:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha korog a gyomrod, az azt jelenti, hogy éhes vagy.

Amúgy meg mindenhol, mindenféle tej kapható, és a palacsintába nem is kell feltétlenül.

2022. szept. 26. 02:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nagy bugyog? az mi?
2022. szept. 26. 02:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem nagyON bugyog
2022. szept. 26. 02:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam is van olyan étel, amit nem ehetnék, de mégis olykor megkívánom, és eszek. 😀 Ez van.
2022. szept. 26. 04:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sem a sima tej, sem a laktózmentes nem hiánycikk, más kifogást kell találnod. Sőt, laktózmentes sem csak nagyáruházakban van.

Ha tudod hogy nem ehetsz belőle, akkor hagyd ki. Vagy vegyél a gyógyszertárban valamit. A laktáz enzim végyköteles, de vannak recept nélkül kapható alternatívák is.

2022. szept. 26. 04:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálod szódával, ha nem bírod a tejet???
2022. szept. 26. 07:11
 8/9 anonim ***** válasza:

#6: a laktáz enzim egyátalán nem vényköteles, még a rossmannban es a dm-ben is kapható.

üdv.: egy laktózérzékeny

2022. szept. 27. 01:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Mikor én lettem laktózérzékeny, csak vényköteles verziója volt, ezért írtam.

De így még könnyebb dolga van a kérdezőnek.

2022. szept. 27. 05:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!