Mostanság miért kívánok olyan ételeket, amiket eddig nem szerettem?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon, hogy mostanában egy csomó olyan ételt kívánok/eszek, amiket pár hónappal ezelőtt ki nem állhattam (pl olívabogyó, mogyoróvaj, sajt, tejtermékek). Ennek lehet valami oka, vagy csak egyszerűen változik az ízlésem? 18/F2022. szept. 6. 23:17
1/6 anonim válasza:
Azt akartam írni, hogy biztos terhes vagy :))) de látom, hogy nem valószínű.
Az egészségeddel minden rendben van? Mert én pl. amióta cukorbeteg vagyok, nem kívánom az édes ételeket, és olyanokat is fogyasztok, amiket régebben nem szerettem pl. kávés dolgok.
2/6 anonim válasza:
A mai világban akár még terhes is lehetsz. 🤣
Változik az ízlés. A gyerekek sokszor válogatósak, később felnőttként több féle ételt esznek meg. Esetleg lehet vitamin vagy ásványi anyag hiány. Amiatt is kívánhat az ember ösztönösen bizonyos élelmiszereket, amikben a hiányzó anyag (a szervezet szerint) van.
3/6 anonim válasza:
Hát lehet, hogy veled forgatják majd a Legényanya 2-t színesben, de persze erre sok esély nincs. Komolyra fordítva a szót, szerintem csak változik az ízlésed, ahogy írták a többiek. Ha ez nem vezet ahhoz, hogy káros dolgokat eszel, szerintem nem para, de elmehetsz egy kivizsgálásra, hogy biztosra menj.
4/6 Ypszilon1980 válasza:
Azt mondják, hogy a szervezet mindig tudja mi kell neki. Lehet valami hiány van a szervezetedben,de az ízlés is változhat idővel.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2022. szept. 7. 08:51
6/6 anonim válasza:
Hú, hát én utálom a tökfőzeléket és ez nagy szerencse, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig utálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!