Ha nagyon nehezen törlöm ki a fenekemet az egészségügyi, emésztőrendszeri problémára utal?
Figyelt kérdés
Olyan az állaga a székletnek, hogy egy guriga papír sem elég tisztára törölni. Mostanában megszappanozott, vizes zsebkendőt használok, elhasználok 4 darabot, de még ez után is barna a papír.
Legalább fél óra elmegy a törléssel.
2022. aug. 28. 19:21
11/36 A kérdező kommentje:
Ha munkahelyen ér el, ott nem tudok zuhanyozni. Napi 3x van nagydolgom. A fél életemet a wc-n töltöm.
2022. aug. 28. 21:50
13/36 anonim válasza:
2 kocka? Nekem annyi pisilés utánra elég...
15/36 anonim válasza:
#13: nyilván kis túlzás, hogy két kocka - de azért te is látod, hogy egy egész tekercs, és fél óráig történő törölgetés is extrém, és már kóros...
16/36 anonim válasza:
#13 vagyok
Na igen. Ez amúgy ritkábban nálam is előfordul, de akkor sem kell egy egész tekercs.
17/36 anonim válasza:
Plusz: létezik nedves wc-papír. Azzal tökéletesen kitörölhető még a száraz utáni színes "maradék" is.
18/36 anonim válasza:
Miért nem zuhanyzol le?
De vicces vagy. Néha nekem is ragacsos, mégsem törölgetem félórán keresztül, basszus.
19/36 anonim válasza:
20/36 A kérdező kommentje:
AKkor piszkosan hagyod?
Én jelenleg vízes zsebkendőt használok. Beáztatok a zsebkendőt vízbe és rányomok egy adag folyékony szappant is. Ezzel a szappanos-vizes kendővel törölgetem az alfelemet. Elhasználok 3-4 darabot és még úgy sem tiszta.
Nekem nincsenek ilyen képzelgéseim hogy veszélyben érezném magam
2022. aug. 29. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!