Feedee nők/férfiak van valami módszeretek amivel sokat lehet hizni viszonylag rövid ido alatt?
Nagyon erdekel ez a tema és en magam is hizok, de mostanában lassabban megy és nem tudom miért, pedig ugyanannyit eszek sőt lehet hogy többet is mint eddig, de mégis lassan jonnek fel a kilok. Van esetleg valami tanacsotok? Vagy tapasztalatok?
20/L és 90 kiló korul vagyok.
Elég hozzá egy szar, lassú anyagcsere, meg esténként egy tábla csoki és simán híztam sajnos 12 kilót 2 hónap alatt. Évek alatt meg nyilván sokkal többet amikor nem foglalkoztam vele mit eszek mert besokalltam a sok sikertelen fogyási kísérlet miatt.
Ha ennyire hízni akarsz, a te dolgod, próbálkozz cukros édességekkel meg péksütikkel.
Én azóta már életmódot váltottam, lefogytam, küzdök nap mint nap. Nehéz, de jobb így mert szeretnék még élni.
Peksuti mogyoro
Egy minimális kaloriaszamlalas hogy attalisd az agyad hogy mindig a leghizlalobb kajákat edd
Amúgy én is most készülök rakapcsolni a hizásrá 😀
Ha an kedved beszélgetni róla akkor írj
Igyál dobozos tejszínt. Napi 2-3 doboz az kb extra 1000 kalória.
Hajrá :)
Igen én is a tejszínt javaslom.
Én a zacsis változatból szoktam inni 2-t nutellával elkeverve minden nap.
Ami így kb 2000 kcal. + mellé a szokasos kaja és nasik.
Nekem a sok gyorskaja segített. Reggel délben meki este kínai kaja.
Hamar 140kgra híztam.
szia, nekem az segitett hogy reggel felkelltem es szinte egeszen estig ettem, semmi szunet nelkul
ezzel feltudtam szedni durvan 25-35kg-ot 2-3 honap alatt
ha akarsz irj nyugodtan es tudok segiteni:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!