Gyorsan 140g fehérje?
A kérdés annyi hogy , hogyan lehet összeállitani 1 napi 140g fehérjéből álló étrendet , és itt gondolok olyanra hogy nemsok mindenből , szóval nem szeretnék ilyen " Hulk" nak mennyiségű kaját , csak tegnap beszéltem a konditerem tulajával és mondta hogy én az a "test alkat " vagyok, akinek a testsúlyának a 2x-ét kéne bevinni fehérjében napi szinten , ehez kellene nekem valami tipp , hogy miket egyek , főtt tojás , húsok , szóval minél kevesebb kaja kéne nagy fehérje tartalommal
Valaki esetleg?
"tegnap beszéltem a konditerem tulajával és mondta hogy én az a test alkat vagyok, akinek a testsúlyának a 2x-ét kéne bevinni fehérjében napi szinten"
Ez a tulaj nagy szakértő, hogy szemre megmondja grammra pontosan, hogy neked hány gramm fehérjét kell megenned.
Ennyi neked biztosan felesleges, nem testépítő versenyre készülsz! Ráadásul az izom nem csak a bevitt fehérjétől épül. A testsúly 2x-ét elengedem, nettó hülyeség.
Értjük 70 kg vagy, érdemes volna hízni, ez alkatilag nem mindenkinek megy, egyél többet, bármiből, ami jólesik, izmot fejleszteni viszont elég a súlyzós edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!