156 cm és 46 kg vagyok… ez normál? Hogy tudnék hízni?
Figyelt kérdés
A felsőtestem kb.mint egy csontvázé, minden csontom kilátszik.
Az alsótestem rendben volna, van telt fenekem meg a combon is jó, de a felsőtestem undorító.
Tudom, ha hízom is a seggemre megy minden, de kérlek mondjátok hogy hízzak egyàltalàn?
2022. aug. 18. 23:38
12/15 anonim válasza:
10-es Ilyen nincs, nem a csontozatod alakítja az alkatod, hanem hogy hova rakódik a zsír.
13/15 anonim válasza:
A mell-méret genetika, hiába híznál, ha nem olyan az alkatod, nem fog nőni. Nekem pl. minden zsír a hasamon rakódik le, így hiába híznék, csak a pocakom nőne.
14/15 A kérdező kommentje:
12-es.
Ez nem teljesen így van, pont ezért tartozom én a vékony homokóra típusba.
Ami azt jelenti, hogy a vállaim vonala egyvonalban van a csípőmmel, akármennyit hízok vagy fogyok és karcsú a derekam.
Ha lenne mellem, akkor lennék telt homokóra.
Utolsó. Tudom, hogy genetika a mellek növekedése, szóval tisztában vagyok vele, hogy nem nőne meg, de azért reménykednék benne, hogy a bordáim nem látszódnának ki…
2022. aug. 19. 00:45
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem vagy sovány. Én 164 cm vagyok és 20as êveimben 50 kg voltam. Arányaiban hasonló, mint a te adottságaid. Ha jól érzed így magad, akkor nem kell foglalkozni mások véleményével. Manapság már teljesen elfogadott lett az enyhêbben túlsúlyos embereket normálnak mondani, mert olyan sok az elhízott. Nézz meg egy fotót a 70es évekből a Balatonnál. Mindenki vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!