Ha mindennap megeszek kb 2 péksütit ( kifli+ perec) akkor elfogok hízni? Nem sportolók. Viszont jelenleg normál testalaktú vagyok
Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 17:23
2/10 anonim válasza:
Egyáltalán. Hogy jutott eszedbe? Hány éves vagy, milyen magas és hány kiló? (Csak hogy biztos legyen, hogy normál testalkatú vagy, mert ha tényleg az vagy, akkor tuti, hogy nem fogsz elhízni - de az is lehet, hogy rosszul ítéled meg a testalkatodat. Szóval?)
3/10 firehawk_3 válasza:
Nem fogsz. Ha teheted, akkor egyél mellé még valami húst, meg valami mást is, és sportolj is valamit, de ezek nélkül sem fogsz elhízni. Ezeket csak ajánlom.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
160 cm 50 kg vagyok. Hat az orvosom azt mondta hogy normalis.
2020. febr. 11. 18:56
5/10 anonim válasza:
Hát normális, de ha most elkezdesz két péksütin aggodalmaskodni, az már nem normális. Eddig mit ettél? Eddig nem aggasztott, hogy esetleg elhízhatsz ugyanattól a kajától, amit most is eszel? Mióta aggódsz miatta?
6/10 A kérdező kommentje:
De régóta így eszek. Csak tegnap jött el ez a gondolat! De koszii most meggyugtatatok😊
2020. febr. 11. 19:28
7/10 anonim válasza:
Majd 25 évesen fog jönni az első alkalom, hogy lelassul az anyagcsere.
8/10 anonim válasza:
Miért pont 25? Mi van akkor? Mitől?
9/10 anonim válasza:
25 évesen van túl egy átlagos ember 1 komolyabb életstílus váltáson, kezd lassulni az anyagcseréje és rájön, hogy amit eddig megtehetett már nem tudja ugyan olyan feltételek mellett.
Miért? Mert öregedik a test.
10/10 anonim válasza:
Semmi ilyet nem éreztem 25 éves korom körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!