Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 156 cm és 46 kg vagyok… ez...

156 cm és 46 kg vagyok… ez normál? Hogy tudnék hízni?

Figyelt kérdés

A felsőtestem kb.mint egy csontvázé, minden csontom kilátszik.

Az alsótestem rendben volna, van telt fenekem meg a combon is jó, de a felsőtestem undorító.

Tudom, ha hízom is a seggemre megy minden, de kérlek mondjátok hogy hízzak egyàltalàn?

2022. aug. 18. 23:38
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok
2022. aug. 18. 23:38
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
50kg alá nem jó menni egy felnőtt embernek. Izmosodhatsz vagy hízhatsz, de valamit szedj magadra.
2022. aug. 18. 23:40
 3/15 A kérdező kommentje:
Azta, nem mondod? Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe?…
2022. aug. 18. 23:40
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Férfi vagy nő vagy?
2022. aug. 18. 23:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Nő…
2022. aug. 18. 23:42
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha minden a seggedre megy, akkor inkább ne akarj hízni, mert úgy fogsz kinézni mint a Varga Irénke.
2022. aug. 18. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:

A súlyod nem vészes, 1-2 kg rád férne. Mint írtad is a hízást (mint a fogyást) irányítani nem tudod, körte alkat vagy, ezzel kénytelen vagy megbarátkozni.

Úgy tudsz hízni, ha többet eszel, mint amennyire a szervezetednek szüksége van. Ha eszel naponta legalább háromszor rendes mennyiségeket, és úgy gondolod ennél több nem férne, akkor lehet a rejtett kalóriákkal játszani. Több zsíradékkal főzni, enni mogyoróvajat, mogyorókrémet, sózott olajos magvakat, meglocsolni olíva/mogyoró, más akár ízesített olajakkal az ételt, salátát, szendvicset.

2022. aug. 18. 23:50
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

A magasságod és a kiló alapján nekem nem tűnnél csontváznak. Bár én elfogult vagyok mert nagyon vonzanak a vékony, törékeny nők.

Azt, hogy hogyan kellene híznod véleményem szerint egy szakemberrel kellene megbeszélni és nem itt. Itt túl sok ember hiszi magát okosnak és hozzáértőnek.

2022. aug. 18. 23:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Vigyél be több kalóriát, mint amit egy nap alatt elégetsz. Ennyi. De ha nem szimplán zsírosodni akarsz, akkor sport és szedjél magadra izmot. Azt nem tudom befolyásolni, hova rakódjon a zsír, de az izmot igen. Ha pl. zavar a vékony karod, akkor súlyzó.
2022. aug. 19. 00:06
 10/15 A kérdező kommentje:

Csontozatom alapján homokóra lennék, csak cérna kiadásban.

Annyi hogy kicsi a mellem

2022. aug. 19. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!