156 cm és 46 kg vagyok… ez normál? Hogy tudnék hízni?
A felsőtestem kb.mint egy csontvázé, minden csontom kilátszik.
Az alsótestem rendben volna, van telt fenekem meg a combon is jó, de a felsőtestem undorító.
Tudom, ha hízom is a seggemre megy minden, de kérlek mondjátok hogy hízzak egyàltalàn?
A súlyod nem vészes, 1-2 kg rád férne. Mint írtad is a hízást (mint a fogyást) irányítani nem tudod, körte alkat vagy, ezzel kénytelen vagy megbarátkozni.
Úgy tudsz hízni, ha többet eszel, mint amennyire a szervezetednek szüksége van. Ha eszel naponta legalább háromszor rendes mennyiségeket, és úgy gondolod ennél több nem férne, akkor lehet a rejtett kalóriákkal játszani. Több zsíradékkal főzni, enni mogyoróvajat, mogyorókrémet, sózott olajos magvakat, meglocsolni olíva/mogyoró, más akár ízesített olajakkal az ételt, salátát, szendvicset.
A magasságod és a kiló alapján nekem nem tűnnél csontváznak. Bár én elfogult vagyok mert nagyon vonzanak a vékony, törékeny nők.
Azt, hogy hogyan kellene híznod véleményem szerint egy szakemberrel kellene megbeszélni és nem itt. Itt túl sok ember hiszi magát okosnak és hozzáértőnek.
Csontozatom alapján homokóra lennék, csak cérna kiadásban.
Annyi hogy kicsi a mellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!