Hogyan szoktatok le a kávéról?
Figyelt kérdés
Egészségügyi okok miatt nem lenne szabad igyam, sokszor rosszul is vagyok utána, de ennek ellenére is iszom. Már kihagytam egy reggel, aznap nagyon fáradt is voltam, úgyhogy délután innom kellett. A dohányzásról sikerült leszokjak egyik napról a másikra két éve, a kávéról nem sikerül. Kinek mi vált be?2022. aug. 14. 21:07
11/12 anonim válasza:
ELeve, csak arabica kávét igyál. Abban töredéke koffein van a robustához képest. Sajna drágább is. Majd keverd fele-fele koffein mentessel. Majd 1cs koffeines, 2cs koffeinmentes. Majd csak koffeinmentes. És sztem azt meg ihatod, amikor akarod.
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok. írhattad vna felül is h miért nem. Akkor még a gabonakv maradt, meg talán a gyümölcsteák, gyógyteák (pl mentatea).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!