Srácok ti a mellkasotokon, hasatokan a szőrt szoktátom trimmelni? Mekkorára hagyátok meg?
Figyelt kérdés
Has mellkas trimmelést ti szoktatok? Van esetleg olyan ami más testrészét is? Vagy ti hol és mekkorára trimmelitek a szőrt?2021. aug. 8. 13:20
1/17 anonim válasza:
Vagy leborotválom vagy meghagyom teljesen. A trimmelés az olyan hatást kelt számomra, hogy valakinek nem volt ideje leborotválnia magát és elhanyagolta
2/17 anonim válasza:
Én hagyom úgy hogy van. De nem túl szőrös eleve.
3/17 anonim válasza:
Hasamat borotválom, heti 1x, intim borotválkozással egy idejűleg.
Mellkasom még csak pihésedik, ezért még azt nem kell.
20F
4/17 anonim válasza:
Valaki esetleg cserélne felsőtest képet? Olyanokra gondolok akik szőrösen hagyják.
Magam is azon gondolkozom hogy leborotváljam vagy sem, és jó lenne összehasonlítani másokéval.
5/17 anonim válasza:
Nem piszkálom, marad a dzsungel.
6/17 anonim válasza:
Én borotválom a mellkasomat,hasamat,nekem összefüggően szőrös és korán kezdődött,így hamar rászoktam,hogy borotválom
7/17 anonim válasza:
Teljes szőrtelenség híve vagyok.
8/17 anonim válasza:
Mit csinálni?
Jéézusom.... Lassan már menstruàlni fognak a fiúk is?
9/17 anonim válasza:
Nekem (szerencsére9 minimális szörzetem van a mellemen, azt ke szoktam borotválni.
10/17 anonim válasza:
Egy férfi legyen természetes! Tehát olyan amilyennek a természet megteremtette. Ha csupasznak ám legyen csupasz. De ha szőrösnek akkor legyen szőrös. Úgy a férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!